Csak szerintem rohadt sok amit fogyasztani lehet?
Ez nem ilyen egyszerű. Nekem nagyon kevés étel volt 2000 kcal, pokolian éhes voltam annyival... Nem is fogytam, hisz nem voltam hajlandó éhezni. Ahhoz kellett egy életmódváltás (elég durva szénhidrátcsökkentéssel), hogy képes legyek szolid kalóriadeficitet tartani, mindezt nagy súlyfelesleggel...
Úgyhogy emberfüggő is. Sőt, nekem is volt már, hogy remekül jóllaktam 1400 kcallal, máskor viszont 2800 alatt meg nem álltam (s volt, hogy végigéheztem a napot, 2700 kcal mellett. értelmes ételeket ettem, nem is mozogtam sokat, csak sok volt a szénhidrát, bár aznap főleg zöldségből, de úgy tűnik, néha az is gond nekem :D).
Van, akinek mennyiség kell és nagyon nem mindegy az összetétel sem. Én már rég kitapasztaltam, mi laktat és mit kerüljek, ha nem akarok sokat enni, de így is szinte lehetetlen kalóriadeficitbe kerülnöm, illetve elég mozgással azért még megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!