Nagyon fáradtnak, éhesnek, erőtlennek érzem magam és még ég a szemem is, szerintem nagyon lecsökkentettem a szénhidrát mennyiségemet mit ehetnék még meg ma?
930 Kcal van eddig délig.
160 cm és 64 kg vagyok, és 3 napja diétázom , cukrot egyáltalán nem eszem pedig szerintem már függő voltam.
Ma ettem reggel 70 gramm panírozott húst,300 gramm paradicsomot, tízóraira fél lángost, ebédre 250 gramm paradicsomot, 100 gramm uborkát és 2 db tükörtojást.
Már reggel is fáradtan ébredtem.
Mit ehetnék még?
Uzsonna:1 szelet kenyér zöldséggel.
Vacsora:1 szelet vajas kenyér felvágottal
Tervezek estére 150 gramm túrót és 2 dl tejet, de a szénhidrát arány még így is 180 grammból csak 92 gramm.
Egyébként a mai kalóriakeretem 1331 Kcal.
Figyelj ez igy nem lesz hatekony!!!! Kb ossze vissza eszel es rossz minosegu dolgokat
Reggeli: egy adag zabkasa : jo az emesztesnek es tele van lassan felszivodo szenhidrattal a napra nezve (szoktam bele tenni egy evokanal lenmagot a jo olaj miatt)
Ha unod akkor tojas egy szelet teljes kiorlesu piritossal es sok zoldseggel vagx teljes kiorlesu kenyer sonkafelvagottal es zoldseggel mozzarellaval stb...
Tizorai: gyumolcs
Ebed: hus (panir nelkul hisz az nagyon hizlal,fott hus bőr nelkul hisz az nagyon hizlal) : csirke pulyka hal; koretnek: barnarizs teljes kiorlesu teszta a konnyebb verzio=legalabb egeszseges,fozelék nagyon keves rantassal, a legjobb es legszigorubb:salata
tehat sovany hus+salata a legjobb
Uzsonna:feherjetartalmu: kefir sovany turo natur joghurt
Vacsora: hal/pulyka/csirke+ itt mar csak salata johet szoba
Nyilvan edzes utan ehetsz valami feherjetartalmut ismet.
Nem okoskodni akarok tenyleg csak ne szenvedj feleslegesen mert hiaba keveset eszel panir meg ilyenek akkor sem jok
Azért vagy éhes mert még mindig sz@r a kajád,csak kevesebb. Fél lángos meg panírozott,gondolom olajsban sütött hús ezeket felejtsd el ha nem akarsz állandóan éhes lenni. Egyél sülthúst,amennyit kívánsz,tojást,zöldséget .Igen,ha kell egyél meg 5 tojást meg egy fél kiló zöldséget . 100 gramm uborka meg a 2 tojás az vicc kategória egy felnőtt embernek ,nem ebéd.
Egyébként ha a kajád rendben lesz,akkor is meg kell szokni a cukor/liszt megvonást . Egy hét kb amíg elmúlik,ha nem eszel félre ! Ha lángost eszel ,sose fog elmúlni,és szenvedni fogsz még pár napig,aztán feladod az egészet és kizabálod a hütőt.
A tejjel ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!