Ha édesség gyanánt Cerbona szeletet eszek 1-et vagy néha kettőt egy nap, az mennyire lesz negatív hatással a fogyókúrámra?
Íme a kedven Cerbona szeletem összetevői:
Kókuszos müzliszelet
20 g termékre
(egy fogyasztási egység)
Energiatartalom:337 kJ (81 kcal)
Zsír:3,6 g
ebből telített zsírsavak:3,2 g
Szénhidrát:13,4 g
ebből cukrok:2,3 g
ebből poliolok:6,4 g
Élelmi rost :0,6 g
Fehérje:0,9 g
Só:0,11 g
Édesítőszer: maltitszirup 40,7%,
extrudált gabonapelyhek (kukoricadara, rizsliszt, búzadara, cukor, zsírszegény kakaópor, étkezési só, árpamaláta, maltodextrin), kakaós tejbevonómassza 19% [cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), tejsavópor, sovány tejpor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószerek: szójalecitinek és poliglicerin-poliricinoleát, aromák], kókuszreszelék 9,5%, lapított zabpehely, növényi zsír (pálma), kakaómassza, nedvesítőszer (szorbit), csokoládépor, aroma, emulgeálószer (szójalecitinek), étkezési só. Nyomokban dióféléket, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
Eddigi életmódom:
- Mindenevő, néha telezabáltam magam, hús, zöldség, gyümölcs, csoki, fagyi. De nem vetettem meg a zsíros ételeket és gyors éttermi kajákat. Mozgásszegény életmód, mozgásom annyiból állt, hogy elmentem vásárolni és hazajöttem.
- Most heti 3-4 alkalommal járok fitness terembe, kenyeret csak ritkán eszek, azt is teljes kiőrlésűt, gyümölcs és zöldség a főmenü, húst csak ritkán eszek, ami csakis hal és csirkemell főzve vagy olíva olajban sütve.
Bocsi, nem értek a kalóriák zsírok és szénhidrátok számolásához.
Köszönöm a segítséget.
26g ch van két szeletben, nem a világ vége, de egy kis akaraterővel el is lehet hagyni és akkor gyorsabb, sikeresebb lesz a diétád.
Oliva olajban amúgy tilos sütni! Azt salátára vagy pizzára öntetként, nyersen használják fel, felhevítve erősen rákkeltő.
Van sütésre gyártott olívaolaj, úgy tudom, de a legtöbbet tényleg jobb nem hőkezelni.
Nos, nyilván lehet fogyni a Cerbona szeletekkel is, alapvetően az a kalóriadeficiten múlik. Azt sem tudom, mennyire kavarhat be Nálad, mivel szénhidrátot úgyis nem rendesen (nem sokat, de nem pici mértékben) eszel a leírás alapján, gyorsakat is. Bár a gyümölcsben legalább nincs glutén, ezt mondjuk nagy előnynek tartom, de glutént is eszel...
A hidrogénezett növényi zsírt kerülném, igaz, a tejport is, a bolti kész cuccok zöme szerintem nem annyira célszerű táplálék. De azt Neked kell eldöntened, meddig mész el, mi fér bele és mennyire fontos a Cerbona szelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!