tobbe-kevesbe igen, bar a kaloriak nem feltetlenul egyenertekuek, mert nem mindegy hogy szenhidratbol, zsirbol vagy feherjebol viszed be oket.
2015. aug. 11. 11:26
2/21 anonim válasza:
Nem, mert cukrozott, ami inzulin reakciót vált ki a szervezetben és ez elősegíti a zsírosodást, de legalábbis gátolja a további fogyást. Ellenben 200kcal zöldség rengeteg rostot tartalmaz ami kifejezetten előnyös emésztés szempontjából.
2015. aug. 11. 11:26
3/21 anonim válasza:
de ez emberfüggő is.
2015. aug. 11. 11:29
4/21 anonim válasza:
A 2. hozzászólóval értek egyet, bár a harmadikkal is. Van, aki láthatóan kizárólag a kalóriabevitelnek megfelelően hízik vagy fogy, sőt lakik jól, tökmindegy, hogy jobbára gyors szénhidrátot eszik vagy sem.
De van, akinek kicsit sem mindegy, mi az étele. Persze egészség szempontjából senkinek sem az :)
2015. aug. 11. 11:33
5/21 anonim válasza:
Kiegészítem magam. Egyáltalán nem állítottam, hogy az első hozzászóló bármi rosszat írt volna, hisz nem :D Csak a 2. írta le azt, amit én is írtam volna.
2015. aug. 11. 11:35
6/21 anonim válasza:
Ez tényleg egyéni.
Én pl. csak a kalóriák alapján fogyok vagy hízok, és nekem az jött be, hogy reggel megeszem a kis lekváros kenyeremet (igen, a "tiltott" fehér kenyérből), ami kb. 400 kalória, és utána már csak kétszer dinnyét, és kész. Ez így napi 600 kalória és elég.
Próbáltam az ajánlott, diétás étrendeket, azokkal olyan éhes voltam folyton, hogy többet ettem végül, mint így, ezért híztam...
De van, akinek meg az válik be.
2015. aug. 11. 11:48
7/21 anonim válasza:
#6: Nem, nem elég. Koplaltatod magad, ráadásul pont rossz ételeket eszel. Ha edzel is, akkor igazán maximalizálod az izombontást. Étkezésed köszönő viszonyban sincs tested igényeivel...
Fura, hogy nem vagy éhes, de vannak ilyenek, tényleg elképesztő, hogy mennyire különbözőek az emberek e téren.
2015. aug. 11. 11:52
8/21 anonim válasza:
Igen.
2015. aug. 11. 12:10
9/21 anonim válasza:
Hadd tudjam már, hogy nekem mi elég... Köszönöm.
2015. aug. 11. 12:17
10/21 anonim válasza:
Tudjad, de ha egyszer nem tudod. Elég toleráns vagyok, felőlem ehetsz 90%-ban gyümölcsöt vagy 90%-ban zsírt, mindkettő teljesen OK, nincsenek fix elképzeléseim és tudom, hogy mindenki más, testünk komplex. De fehérje nélkül senki sem működik, a fényevő gurukat leszámítva, bár létezésükről nem nyitok vitát. Ez egészen alaptény, az egyéni különbségek idáig nem terjednek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!