Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalória lehet fél liter...

Hány kalória lehet fél liter ilyen gyümölcslében?

Figyelt kérdés

Amit tettem bele:

1 alma

1 grapefruit

1 ananász és ebből pont fél liter lett , én olyan 400 kalóriára saccolom elég sok sajnos de nagyon szeretem ezeket a gyümölcsleveket , szerintetek mennyi lehetett benne?

2015. aug. 6. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
A 100 %-os gyümölcslevekben átlagban 40 (35 és 45 közt a ygümölcsfajtától és érettségtöl függöen) kcal körül vagy 1 dl, azaz 200 kcal lehet a fél liter.
2015. aug. 6. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért nem mérted le a gyümölcsleveket külön? Akkor most pontosan tudnád, hogy hány kalória van benne.

Legközelebb mérj le mindent.

De itt egy alap

mondjuk 2 dl almalé = 92 Kcal

2 dl grapefruit = 66 Kcal

1 dl ananász = 50 Kcal.

Fél liter gyümölcslé = 208 Kcal.

De ez csak egy tipp adat, mert fogalmam sincs, hogy miből mennyit adtál hozzá

2015. aug. 6. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mekkora gyumolcsokrol beszelunk, de atlagos ertekekkel szamolva ez valoban kb. 300-400 kaloria.
2015. aug. 6. 17:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az alam elég pici volt az ananász normál méretű a gtapefruit elég nagy
2015. aug. 6. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha gyümölcsökből készült és nem gyümölcslevekből akkor

100 g alma = 52 Kcal

100 g grapefruit = 33 Kcal

100 g ananász = 53 Kcal.

A kérdés az, hogy hány grammosak voltak a gyümölcsök.

2015. aug. 6. 17:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány grammosak :/ semmi nem volt benne csak tiszta gyümölcs , nem gyümölcslé
2015. aug. 6. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
konyha mérlegen le kell mérni egyesével. Ha kalóriaszámlálással akarsz fogyni akkor bizony mindig méricskélni kell
2015. aug. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!