Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi idő után indul be a...

Mennyi idő után indul be a tényleges zsírból fogyás?

Figyelt kérdés

Hány nap hét rendszeres kalória deficitre van szükség hogy már a zsír égjen és ne csak a víz távozzon?

El lehet rontani ha valaki megszakítsa a kalóriadeficitet 1-2 napra, akkor nem hogy csak megáll a fogyás de hízni is kezd az ember?

Valaki elmagyarázná hogy ez hogy működik?

2015. aug. 7. 07:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más nekem régebben 1 hét alatt .Mostmár 1 hónap alatt is nagyon nehezen indul be :(.
2015. aug. 7. 12:15
 2/3 A kérdező kommentje:
És akkor ezek szerint minden nap 1 hónapon keresztül kalóriadeficitben vagy és mégsem fogysz?
2015. aug. 7. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Nos, én nem mondom meg érzésre, hogy na,mostég a zsír, szerintem más sem. Logikus számomra, hogy jó módszer mellett azonnal, első nap zsírt bont a test az energiahiány miatt. Ha biztosítod, hogy izomból szinte semmi se menjen le és az anyagcseréd se lassuljon, nem marad más...

Egy kalóriatöbbletes nap (ami persze sokféle lehet) van, akinél jót tesz, van, akinél semmit nem okoz, van, akinek újra rá kell vennie a testét, hogy tovább fogyjon... Hízás nem esélyes, ha nem pl. több hetes ereszdelahajamba kezd, hanem egy 1-2 ilyen nap van...

2015. aug. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!