Létezik tényleges fogyás az olyan személyeknél mint én?
Az a helyzet, hogy elég kövér vagyok az is voltam kiskoromban is.
Kipróbáltam több fogyókúrát, amik nem igen jártak sikerrel még ha agyon is éheztettem magam akkor sem.
Egyszer kórházban kötöttem ki e véget mert annyira nem volt már étvágyam a koplaláskor, hogy magas volt a vérnyomásom és egyszer elájultam.
Mindig össze szűkült a gyomrom és már 1 pohár víztől úgy befájdult a legvégén, hogy el kellett mennem lefeküdni amíg a gyomrom újból össze nem szűkült.
összesen 2 kilót adtam le 4 hónap alatt a koplalással, de akkor is csak az izomtömegem csökkent az orvos szerint.
Nem az a nagyon nagy vagyok hanem inkább az a duci szerűség.
Sportoltam is amúgy kiskoromban sokat, de az alakom nem igen változott semmit.... :/
amúgy még egy kérdésem lenne!
minek van egyáltalán ennyi háj az embereken?
mi célt szolgál?
vagy egy "genetikai rendellenesség" ez nekünk?
el nem bírom képzelni... :/
amúgy ugyan annyit eszek mint egy átlagos ember el nem tudom képzelni, hogy... szal érted... :/
sokan arra fogják hogy sokat eszek pedig tényleg nem és mégis...
haverom többet eszik mint én és neki nincs ilyen problémája pedig tényleg többet visz be mint én ahogy így megnéztem meg mondták a szülei is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!