Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

2hete kezdtem a fogyókurának nemmondanám,inkább életmódváltásfélét.amit tudni kell hogy régen reggelire kakaós csigát ettem,vagyis péktermék,szendvicseket.most joghurtot zabbal,tejbe zab,fött tojás.az ebédem az többnyire főzelék volt feltét nélkül.rántott cs.mell steak burg.vagy szendvics.most inkább csirkemell,hus félék,főzelék,gyros köret nélkül.külön nem főzök magamnak ebédet.amit a család eszik,de én kevesebbet.vacsim is vagy a maradék ebédről,vagy szendvics.ezek kiegészítve isclerrel csokival sütivel bármi ami édes.most szinte nem is eszek csokit..rudit szoktam.vagy hetente egyszer egy balaton szeletet.nem tudok leszokni a csokirol. a vacsim mostanában görög dinnye,fött tojás,vagy egy kávé. hetente 3-4 szer járok futni..nem nagy távokat 2km vagy zumbázok.

Az eredmény semmi.. és kezdem feladni.Mi az amit rosszúl csinálok?magamhoz képest az édességet borzasztóan lecsökkentettem. vezetem a kalóriabázisba az adataimat. kb 1300 kcl on vagyok. kenyeret 1-2 szeletet eszek egy héten.

75 kg vagyok Lány.

2015. aug. 3. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok! Majd megunod... nem tudom eldönteni, hogy hülyéskedsz, vagy tényleg ezzel akarsz fogyni?
2015. aug. 3. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne számolgass kalóriákat, kezdjük ott.

Amitől igazán távol kell magad tartanod, az a cukor. És 2 hét alatt ne számíts sokra, nem mindenki kezd el egyből fogyni. A heti 3-4 alkalom az lópikula. Minden nap kell legalább egy órát mozognod.

2015. aug. 3. 13:48
 3/6 A kérdező kommentje:
nem a vicc kategóriába irtam!!
2015. aug. 3. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
2 hét alatt szerinted mennyit kellene fogynod? Majd ha 2 hónap múlva sincs változás, akkor írd ki újra a kérdést.
2015. aug. 3. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Két egész kilométert lefutsz? Az aztán nem semmi!

Cukrot cukorra halmozol, tök mindegy, hogy szerinted mennyit eszel, ez soha nem fog működni.

2015. aug. 3. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd, egyrészt a 25 kiló felesleg sem 2 hét alatt kúszott fel rád, szóval csodákat nem kellene várni két hét alatt. Valószínűleg rosszul is számolsz, és 1300 kalóriánál jóval többet eszel meg.

A csokit, finomított cukrot, sütit el kellene felejteni. És intenzívebben kellene mozogni is. Amikor tartósan kalória deficites leszel (azaz a mozgással több kalóriát használsz el, mint amennyit az étkezéssel beviszel) fogyni fogsz!

2015. aug. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!