Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Elkeseredtem. Mit csináljak?...

Elkeseredtem. Mit csináljak? KTöbbi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Ma kezdtem a 13.hetet a kalóriaszámolós fogyókúrámban! Eddig nem tornáztam, sportoltam semmit, vagy szinte említésre sem méltó mennyiséget! Szépen lement minden héten a 0,5-1 kg! Most így 12 kg mínusszal úgy éreztem, h valamit csak formálni kellene magamon, és elkezdtem itthon Rubint Réka 20 perc/ nap videóira tornázni! ( egyik nap has, másik nap fenék felválltva, mert ezek a problémás területek) Pont egy hete kezdtem el, és most van, h egy hét után SEMMIT nem fogytam... :( még azt a fél kilót sem) nagyon el vagyok keseredve... Lehet, h a mozgás miatt állt le a fogyás? Nem szeretném abbahagyni a tornát, mert jól esik! Sajnos két gyerkőc mellett nem tudok eljárni futni, stb... Örülök, h egy a 20 percet magamra tudom fordítani naponta! Segítsetek! Mit csináljak?
2015. júl. 23. 06:16
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

remélem egyértelmű...

2015. júl. 23. 06:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez durva! Igen, elég egyértelmű! ;) de azért egy pár kiló lemehetne még!
2015. júl. 23. 07:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Látom nem fogtad fel hogy nem a kg számítanak hanem testzsír százalék.

A média az emberek agyába annyira beletáplálta azt hogy minél kevesebb kg annál jobb hogy nem tudnak ettől a tévhittől elszakadni.

2015. júl. 23. 07:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

NE a kilókat mérd, hanem a körméreteidet: derékböség, a feneked, ahol a legszélesebb, a combod, karod, melled - és akkor valószínüleg látni fogod, hogy a méreteid csökkennek, mert a zsír lemegy, izom képzödik és a tartásod is javul.

Szóval ne add fel, csináld tovább.

Emellett minden fogyásnál vannak idöszakok, amikor hetekre/hónapokra megáll a mérleg - szóval ez természetes.

2015. júl. 23. 07:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó, nem szeretném feladni, sőt ez az első kép is sok erőt ad!
2015. júl. 23. 07:43
 6/10 Krisz85 ***** válasza:
100%

az sem kizárt, hogy izmosodsz is a Rákától, ez nem baj, sőt! ettől lesz alakod meg formád, a nők 99,999999%-a azt hiszi, hogy a vékony egyenlő jól kinézet, pedig igazából a feszes és izmos a jó kinézet, csak az izmos szó hallatán ez a 99,999999% azt gondolja, hogy tesépítő izmos, hát egy frászt!, szóval ilyenkor kéne nem feladni és nyomni tovább a kaját és amennyivel többet mozogsz a Réka miatt, annál hatásosabb lesz, cska vidd be a megfelelő kalóriamennyiséget, különben semmit nem ér a dolog, még egy tipp ha van egy órád ezt feltétlen nézd meg, és megvilágosodsz:

https://www.youtube.com/watch?v=HCc1z2QeHIQ

2015. júl. 23. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Annak a valószínűsége, hogy a kérdező a Réka-féle videók hatására egy hét alatt elkezdte felpakolni magára az izmot, pontosan a nullával egyenlő. 100 gramm izmot sem szedett magára ennyivel, nemhogy fél-egy kilót.

A fél-egy kiló súlycsökkenés elmaradása sokkal inkább víztartásra, salakanyagra stb. lehet visszavezethető.

Csináld csak nyugodtan tovább az eddigieket, kérdező, persze a mozgással együtt, ha eddig működött, ezután is fog!

2015. júl. 23. 11:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztatás! Én sem gondolnám, h Réka miatt nem ment le az egy kiló, csak ezt leszámítva mindent ugyanúgy csináltam, mint az elmúlt 12 hétben... A napi kalóriakeretem 1200! Ezt növeljem a torna miatt?
2015. júl. 23. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Rubit Réka... tele van szteroiddal csak rá kel nézni úgy néz ki mint egy transzvesztita.

A szilikon melle se hiába van mert amúgy a természetes mellei eltűntek.

2015. júl. 23. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha nem vagy éhes az edzéstől, nem kell növelni a kalóriakeretedet.

Ha nagyon éhes vagy tőle, egyél egy kicsit, főleg fehérjét, és kalóriában mindenképp kevesebbet, mint amit ledolgoztál. 20 perc tornára max. 100 gramm sovány túró pl. megfelelőnek látszik.

2015. júl. 23. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!