Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elkeseredtem nagyon

Mit tegyek? Elkeseredtem nagyon

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Annyira szomoru vagyok,mert tükörbe néztem,megmértem magam és 110kg-ot mért a mérleg, a 175cm-emhez. Fogynom kellene. Sajnos magas is a kilóim miatt a vérnyomásom,gyógyszert kell rá szednem 20évesen :((

Ugy ahogy elvagyok,de időközönként rámjön ez az elkeseredettség érzése :( Különböző fogyasztószereket kipróbáltam már,persze hiába,én már ezekben nem hiszek,tornázni is jártam egy ideig,aztán most 2hete nem járok, és már megint elegem van,olyan dagadt vagyok :(

egyszerűen annyira szeretek enni, de sajnos hiába eszek egy két nap kevesebbet,vagy hiába csökkentem kicsivel a kajámat,sajnos csak azt veszem észre,hogy egyre csak hízok,hízok és hízok. Tudom jól,ez addig fog igy haladni,mig egyszercsak a mentő fog értem jönni,mert nem fogom birni a súlyomat. Nagyon buta vagyok :(

Imádom az édességet,amiről nem tudok lemondani.

És ha a lisztet elhagynám,meg a cukrot? váltanék rozslisztre és Sziriuszra?

Segitene szerintetek?

Mit tegyek?

:(((

2012. aug. 9. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:

szeretsz mozogni?biciklizni? úszni?

Én pl láttam egy nálam másfélszer akkora nőt mint én és ott úszott el mellettem és egész gyorsan úszott az is levesz a kilókból, én se vagyok pehely súlyú 83kg

Én is fogyózok.

2012. aug. 9. 17:52
 2/7 anonim válasza:
0%
Ha este 6után nem eszel ( ha megbírod állni) az már sokat segít. És az édességről sem kell lemondanod, csak egyél belőle kevesebbet. Fontos hogy a kenyeret hanyagold. És fontos a mozgás is, mert nélküle nincsen fogyás. És a legfontosabb a folyadék! Igyál sok vizet. :)
2012. aug. 9. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy vki normálisan fogyókúrázik, de nem fogy... Valamit rosszul csinálsz.

1.Fogyasztószerek semmit sem érnek, csak a lusták kifogásai (nem is csodálom hogy 'már nem hiszel benne')

2.'Tornázni is jártam egy ideig' Ez ne egy idő legyen hanem folyamatosan..

3.Hiába eszel kevesebbet, ha az rossz minőségű kaja(pl. hamburger, pizza, kenyér, péksütemények...) semmit nem ér, csak újra éhes leszel miután ettél belőlük.

4.'Imádom az édességet,amiről nem tudok lemondani.' Pedig ha fogyni akarsz LE KELL mondanod róla(max. naponta egy pár kocka csoki belefér, de semmi több). Ez nem más mint az akarat kérdése, ami az idő múlásával egyre könnyebb lesz majd.

Azt hiszed, hogy 1-2 hét alatt változni fogsz? Nem. Mert ennyi túlsúly leadásához sok idő kell. Ne add fel félúton. La akarsz fogyni vagy sem?! Döntsd el. Határozd el magad. Ha belenézel a tükörbe ne azt lásd ami MOST van hanem ami LESZ. Hiába a szavak, ha nem teszel semmit. A sajnálkozás nem fog lefogyasztani.

Péksütemény, csoki, fagyi, cukor, fehér liszt száműzése. Eljött a saláta, zöldség, gyümölcs evés korszaka.

MINDENNAPOS mozgás is elengedhetetlen. Sétával, úszással, biciklizéssel kezdj, ha tudsz menj konditerembe, vagy otthon emelgess vizes palackokat. Futást csak akkor próbáld ki ha kisebb lesz a súlyod, különben szétmegy a térded.

Ha tudod hova tartasz miért nem teszel ellene vmit... Teljes elszántsággal!!

2012. aug. 9. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:

#3.válaszoló vagyok

Hozzátenném az étrendhez a kalóriaszámolásos módszert.

Tessék itt kiszámolhatod mennyit kell naponta bevinned ahhoz hogy csökkenjen a súlyod.

[link]

Arra figyelj hogyha elkezdesz majd mozogni akkor az aktivitás miatt növekedni fog a fogyáshoz szüks. kcal szám. A szénhidrát, fehérje, zsír arányokat is tartsd be!!

És olvasgasd ezt az oldalt:

[link]

2012. aug. 9. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Lemaradt

Meg ezt:

[link]

2012. aug. 9. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyenesen letölthető. Az alapvető tudnivalók benne vannak és a stílusa is olyan, hogy tud motiválni, ha már az elhatározásod megvan.

Amikor én kövér voltam, akkor még nem létezett ez a könyv, de az abban szereplő információk korábban is elérhetők voltak és én így fogytam félév alatt 30 kg-ot, amit 2 éve tartok.

2012. aug. 9. 19:50
 7/7 avellana válasza:

Nem csak hűtik a gyomrukat egyesek, amikor azt mondják: mozogj, rendszeresen! Ha hetente 3-4 alkalommal kocogsz egyet a városban (vagy ahol szeretnél), szerintem már az is elég, hogy tovább tudj lépni! Nem kell szigorú diétát követni mellé, elég, ha csupán változtatsz az étrenden - ergo egészségesebben kellene táplálkozni. Semmit nem kell elhagyni, azt eszel, amit akarsz, de a mértéke mindennek megvan! És igyál rengeteg folyadékot!

A fogyasztószereket meg hagyd a fenébe! Véleményem szerint baromság, úgy, ahogy kitalálta valaki egyszer...

Mindemellett ne hangoztass ilyeneket, hogy 'buta vagyok' vagy hogy 'olyand dagadt vagyok' etc! Fogadd el a helyzetet, aztán találd ki, hogyan tudnád a problémát megoldani! Figyelj oda a testedre, szeresd magad! De komolyan!

Sok sikert és kitartást! :)

2012. aug. 9. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!