Pilates edzés után létezik, hogy 2 kg-mal többet mutat a mérleg? Rendesen csinálom a diétát, már másodszor fogtam hozzá, de most elkeseredtem, hogy nehezebb vagyok, mint voltam.
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 09:23
3/7 anonim válasza:
Elvileg edzés után közvetlenül többet mutat a mérleg, mert közben iszol, az erek tágulnak, vérbőség, stb. miatt. Nem edzés közben, hanem utána fogysz. Nekem azt mondták, aznap soha ne mérjem magam, mert az nem biztos, hogy valós lesz.
4/7 anonim válasza:
Ne méricskéld magad, mondjuk csak egy hónap múlva, addig ne is foglalkozz vele, mert csak stresszelsz. Különben is az alak számít, nem a kilogramm, az alakváltozást meg mások fogják észrevenni, ah bekövetkezik.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem ittam 2 liter vizet, a mérlegem biztosan nem rossz. Én szombaton voltam edzeni, ma pedig már hétfő van, a 2 kg plussz megvan sajna.Köszi a válaszokat mindenkinek.
2009. nov. 16. 12:41
6/7 anonim válasza:
Esetleg nem lehet, hogy vasárnap telezabáltad magad????
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de mint már említettem tartom a diétát szigorúan, és nem zabáltam hanem keményítő napot tartottam.
2009. nov. 16. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!