Kicsit elkeseredtem, mondanátok valami biztatót? (kicsit hosszú, lent)
Május közepén nagy elhatározásom volt és nem fogyókúrába kezdtem, hanem életmódot váltottam, azóta egészségesen eszem és sokat mozgok.
170 centi magas vagyok és akkoriban 110 kilóról indultam.
Három hete voltam 85.5 kiló, eddig átlag 1 kilót fogytam hetente, de voltak 1-2 és két és fél hetes megtorpanások, amik eddig nem zavartak.
Tisztában vagyok vele, hogy nem folyamatos a fogyás és néha stagnál, eddig nem volt baj, mert felkészültem erre. Viszont most 3 hete megállt és sajnos nem stagnál, hanem 1 hete visszamentem 87 kilóra.
Először azt hittem, biztos a menstruáció miatt van az ingadozás, de annak másfél hete vége és utána indult felfelé, ami eddig soha nem volt. Ráadásul az utóbbi két hétben még valamivel többet is mozogtam, mint eddig.
Nem arról van szó, hogy most odadobom az egész eddigi munkámat, mert nagyon jó közérzetem van így, és sokkal jobb minden, mint 6 hónappal ezelőtt, csak most már kezd rossz kedvem lenni emiatt.
Várható, hogy nemsokára újraindul az egész, akkor is, ha nem változtatok továbbra sem semmin (nem szeretnék kevesebbet enni, szerintem az nem vezet semmire), esetleg többet tudnék mozogni vagy valami más mozgásformát beiktatni? Eddig kocogás volt, tenisz (ez ekkora súllyal normál esetben meglepő lenne, de régebben versenyeztem, úgyhogy ez nálam más), meg 4 kilós kézisúlyzókkal otthoni edzés + has-, láb- és fenékizomra gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!