Hogy fogyhatok combról? (több lent)
Nem vagyok kövér, de mégis narancsbőrös a fenekem és a combom. Diétázok, de semmi haszna. A combjaim is vastagok, a lábaim rövidek... Szeretnék hosszabb lábakat is.
Az edzéstől kicsit félek, mert nem szeretnék izmosodni, hiszen így is elég vastagok a combjaim, csak simán fogyni szeretnék.
15L
Vannak olyan torna gyakorlatok, amivel
Egy lány nem igazán tud olyan izmos lenni, mint egy fiú.. :D Menj edzeni nyugodtan, szálkásíts! :) Ha látod magadon, hogy ennyi izom elég akkor abbahagyod. Sok fájdalommal jár de megéri!
17/L
Figyelj, most páran leharapják majd a fejem, de van egy tuti módszer.
Pont azért merem ajánlani, mert, mint mondod, nem vagy kövér, csak formásodnál. A csodaszer: Callanetics.
Ez egy speciális gerinckímélő alakformáló torna, nézz utána neten. Kicsit unalmas és nem könnyű, de eszméletlen eredményekkel jár. Egyáltalán ne, vastagodsz tőle, gyönyörűen formásít, javítja a tartásod és - kapaszkodj meg - nyújtja az alakot.
Egy dekát nem fogsz tőle fogyni, csak két ruhaméretet.
És ez saját tapasztalat, bárki bármit mond, nekem sikerült. :)
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: Ma kipróbáltam a Callaneticset, és elég jól megmozgatott :D
Neked mennyi idő után látszott a javulás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!