-4 kilót hogyan?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok, 20 éves nő, 54 kg. Vékony vagyok, de rettenetesen plöttyedt, arra gondoltam lefogyok 50 kilóra, majd magamra szedek 5 kiló izmot. Eddig oké, de hogyan? Glutén-laktóz érzékeny vagyok, kenyeret, tejterméket, tésztát, csokit meg hasonló dolgokat (amiknek az elhagyását tanácsolják) nem fogyasztok egyáltalán. Keveset eszem viszonylag (ehhez a tömeghez nem is tudnék sokat), és rendszeresen sportolok, de csak kardiót. Futok, bicajozok, teniszezem hébe-hóba, meg taposózni szoktam napi szinten természetesen váltogatva, amihez kedvem van. Pont azért mert keveset eszem amúgy is kalóriát csökkenteni nem akarok, a sport alapból megvan, de így hogy lehet fogyni? Vagy nem is érdemes?2015. júl. 20. 11:53
1/1 anonim válasza:
Én a helyedben fordítva csinálnám, már csak a súlyod miatt is. Ráadásul a tömegnöveléssel óhatatlanul megy fel kevés zsír is. A bodybuilder oldalon (telefonról vagyok, nem tudok linkelni) van nagyon jó cikk mind a tömegnövelésről, mind a szálkásításról, keress rá, minden benne van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!