Mi a véleményetek az ugrálókötelezésről?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 16:56
1/4 anonim válasza:
Nekem az, hogy monton, unalmas, ha nem vagy ügyes benne akkor mondhatni h nevetsegesen mutat közben az ember, nagyon faraszto, de ahhoz képest nem eget sok kaloriat.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ egyett értek!!!
2015. júl. 15. 21:55
3/4 Thylane14 válasza:
Első válaszolóval nem értek egyet. Lehet hogy neked unalmas meg monoton, és nem égeti a kalóriát.--> ez nem így van, mert ami mozgás az mind égeti a kalóriát!
Nem csak egy helyben kell forgatni a kötelet, hanem lehet kitalálni figurákat, mozdulatokat.
És én nem vagyok nagy ugrálokötél fan.
4/4 anonim válasza:
En tudom, h minden mozgas eget kaloriat. Es olyat nem mondtam h az ugráló kötelezés az nem hasznaln fel energiat. Olvasd el szerintem az előző valaszomat mégegyszer. Es akarmilyen porgossen csinalja az ember es mar hulla, nem tud tobb kaloriat egetni, mint pl. a kerekparozas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!