Hozzáértő emberek?
én abszolúte nem vitatom ,hogy akár 1200 kcal is elég lehet egy embernek, ha 14 éves és 43 kg :-))),
mondjuk az tény, hogy jó sok hülyeséget is tanítottak, de azért sok mindent személyesen tapasztaltam, magamon, tanítványokon, ezért merek csak dolgokat állítani, nem osztom az észt fizikából meg matekból, se tudásom, se tapasztalatom nincs bennük
Régen én mindig azt írtam, elég kalória, egy hörcsögnek :D
De aztán komolyabbra, nem kell 'elég' kalória, pont a saját tartalékokhoz kell hozzányúlni..
És ha számításba vesszük, hogy 90 kilós sportoló is edz 2000 kcal-on, ami persze teljesen ellenpélda más sportolók 6000 kcal-os étrendjével szemben.. akkor elgondolkodik az ember, hogy egy kisebb tömegű, de sokkal kisebb izomzatú nőnek vajon igazából mennyit is kellene ennie.
Álláspont választás helyett én azt gondolom, ez tényleg teljesen egyéni. Nyilván nem lenne jó bátorítani a buta koplalást, mert sok idióta így is kicsinálja magát (még szerencse, hogy ez nem olyan nagy baj, következő életükben talán másképp csinálják?) deee azt sem lehet kijelenteni, hogy az ilyen alulevés mindenkinek rossz és megbetegítő.
Na csak ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!