Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kaloriat ehettem ma...

Mennyi kaloriat ehettem ma meg? Hiztam? Ez mennyi kcal es ch?

Figyelt kérdés

4db oeros kekszet ettem + 2dl tej

2 sor boci etcsokolaset

5 db nagyobb oszibarackot

3x100g malnat

1csesze huslevest

200g csirkemellett keves zoldsegel

Ma mar nem fogok enni soka volt mara ez?:/

2015. júl. 6. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Itt ki tudod számoltatni:

[link]

2015. júl. 6. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:

A tej és az oreo nem megy fejből, a többit se adom össze, de az nem sok. Én még ennék, az fix.

S honnan tudjam, Neked mi a sok?

Amúgy ahogy az első írja. Írd be és számold ki. Más is ezt teszi.

2015. júl. 6. 16:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyjabol kiszamoltam es ugy 1200kaloria 120g ch szoval ez rengeteg!! Nem a kaloria miatt hanem a ch miatt.egy hete. 1000kaloriat eszek es kb 50g ch. Ma nem tudtam magamon uralkodni pedig nem voltam ehes es nem is kivantam ugy a edeset egyszeruen csak enni akartam...:(
2015. júl. 6. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Ez NEM rengeteg, a 130g Ch már diétás mennyiség. Az 1000 kcal viszont borzasztó kevés, azzal gyakorlatilag koplalsz. (Emiatt is "nem tudtál uralkodni magadon", mert a szervezeted vészhelyzetben van)
2015. júl. 6. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Valóban nem kevés ch-t ettél, de ha keveset akarsz, egyél keveset, a legtöbb ételed OK, de a gyümölcs és a keksz nyilván gyorsan felviszi a szénhidrátbeviteledet.

Nekem már van gyakorlatom a szénhidrátszegény evésben, szinte nem is tudok máshogy, ma direkt nem érdekel a ch, sok gyümölcs, egy kis banán, egy kis rizs, a szokásos zöldségeim és magvaim... Most számoltam össze, még mindig bőven 50g alatt vagyok... Amikor odafigyelek, akkor se sokkal kisebb...

Természetesen eszembe se jut keksz. Csoki férne, az nem sok ch, de nem kell.

A tej nagy inzulinválaszú.

1200 kcal elég kevés, 1000 pláne. Remélem, tudod, mit csinálsz, ehhez max. pici súly, kevés mozgás és/vagy igen lassú anyagcsere illik, normál embernek ez koplalás vagy nagyon-nagyon merész, kockázatos kalóriadeficit, amit bevállal és kész.

Jól érzed magad ennyi evés mellett?

2015. júl. 6. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen jol erzem magam . Nem azert eszek ennyit mert annyira fogyni akartam hanem visszalltam a regi eletmodomra.nem mozgok szinte semmit nem szoktam reggelizni kb delben van az elso etkezesem egyszeruen nem kivanom es ennyi.de mar 7korul van az utolso evesem is. Regen 55kilo voltam 175cmhez. De elkezdtem kondizni mindenki irta h napi 5kaja szamoltam is de ket ev utan lett nemi gondom lelki stb nem edzettem de 5szor ettem uyanugy es sok zsir jott fel.. 65kg vagyok amikor edzettem izommal 60voltam. Most mar nem is akarok izmos se lenni csak a regi magamat akarom aki akkor evett amikor tenyleg ehes volt. Most meg nezem a cht mert azt a zsirt le kell adni
2015. júl. 6. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Sokan kevés szénhidráttal nem ehetnek akkor, amikor tényleg éhesek, mert akkor sosem ennének... A kevés szénhidrát hajlamos kikapcsolni az éhségérzetet. Nagyon szürreális, én nem szerettem (s még csak nem is fogytam tőle), olyan jól működik, hogy a testem szól,. ha kell neki valami. De 50g-nál még lehet, hogy sokaknál nem indul be ez. Nekem enyhe éhségérzetem van ezen a szinten, ami jó. Az időszakos böjt is sokaknál megvan kevés szénhidrátnál.

Sok sikert a szálkásításhoz, azért ne add fel az izmokat, jók azok, szerintem ahogy egyre idősebbek leszünk, egyre fontosabb karban tartani őket. Fiatalon eszembe se jutott gyúrni, most már így 40 felé el kellene kezdenem, hogy később megszokott legyen.

2015. júl. 6. 23:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Valamit mindenkeppen mozogj!:) en szeretek sportolni csak nincs suli es munka mellett idom erre.megprobaltam de az olyan volt h ejfelkor jottem ki a terembol.szoval ugy dontottem hogy inkabb maradok a regi eletmodomnal .igen ez erdekes mert ritkan erzem magam ehesnek napont egyszer max ketszer.de szerintem ez nem baj.en 22 eves vagyok szoval eleg ciki ennyi idosen elhizni..ha nem most akkor mikor legyek vekony?
2015. júl. 7. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!