Mennyi kaloriat ehettem ma meg? Hiztam? Ez mennyi kcal es ch?
4db oeros kekszet ettem + 2dl tej
2 sor boci etcsokolaset
5 db nagyobb oszibarackot
3x100g malnat
1csesze huslevest
200g csirkemellett keves zoldsegel
Ma mar nem fogok enni soka volt mara ez?:/
A tej és az oreo nem megy fejből, a többit se adom össze, de az nem sok. Én még ennék, az fix.
S honnan tudjam, Neked mi a sok?
Amúgy ahogy az első írja. Írd be és számold ki. Más is ezt teszi.
Valóban nem kevés ch-t ettél, de ha keveset akarsz, egyél keveset, a legtöbb ételed OK, de a gyümölcs és a keksz nyilván gyorsan felviszi a szénhidrátbeviteledet.
Nekem már van gyakorlatom a szénhidrátszegény evésben, szinte nem is tudok máshogy, ma direkt nem érdekel a ch, sok gyümölcs, egy kis banán, egy kis rizs, a szokásos zöldségeim és magvaim... Most számoltam össze, még mindig bőven 50g alatt vagyok... Amikor odafigyelek, akkor se sokkal kisebb...
Természetesen eszembe se jut keksz. Csoki férne, az nem sok ch, de nem kell.
A tej nagy inzulinválaszú.
1200 kcal elég kevés, 1000 pláne. Remélem, tudod, mit csinálsz, ehhez max. pici súly, kevés mozgás és/vagy igen lassú anyagcsere illik, normál embernek ez koplalás vagy nagyon-nagyon merész, kockázatos kalóriadeficit, amit bevállal és kész.
Jól érzed magad ennyi evés mellett?
Sokan kevés szénhidráttal nem ehetnek akkor, amikor tényleg éhesek, mert akkor sosem ennének... A kevés szénhidrát hajlamos kikapcsolni az éhségérzetet. Nagyon szürreális, én nem szerettem (s még csak nem is fogytam tőle), olyan jól működik, hogy a testem szól,. ha kell neki valami. De 50g-nál még lehet, hogy sokaknál nem indul be ez. Nekem enyhe éhségérzetem van ezen a szinten, ami jó. Az időszakos böjt is sokaknál megvan kevés szénhidrátnál.
Sok sikert a szálkásításhoz, azért ne add fel az izmokat, jók azok, szerintem ahogy egyre idősebbek leszünk, egyre fontosabb karban tartani őket. Fiatalon eszembe se jutott gyúrni, most már így 40 felé el kellene kezdenem, hogy később megszokott legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!