Elkezdett visszakúszni a súlyom mit tegyek?
Ez a 6. hetem, 5 kg ment eddig le, 63.8 kg-ról jelenleg 58.8 kg vagyok. Ennek nagyon örülök, annak azonban nem, hogy múlt csütörtökön 57.5 voltam, és azóta 2-3 dekákkal megy fel a súlyom minden nap. Vasárnap kicsit többet ettem mint szoktam (egészséges dolgokból, de volt benne aszalt gyümi, ilyesmi is), lehet hogy az jött ki most? Mert tegnap tök jól
ettem, megvolt a 2 óra edzés erre reggelre plusz 0.3 kg... El vagyok kenődve, mi lehet ez? 3X eszem egy nap, kenyeret, csokit, stb. nem, tejet laktózmenteset mert laktózérzékeny vagyok. Hogy lendítsem át ezt? A menstruáci tegnap múlt el, nincs peteérésem sem.
165-167 cm vagyok, ugye centitől függ, de akörül. 55 kg lenne a cél, aztán izmot szedni. Az tény, hogy mióta 3X eszem és kevesebbet, azóta nem vagyok minden nap nagywc-n... pl. ilyen egy napom:
1. kávé (reggel nem tudok enni)
2. 1-kor: fél kistányér rizs, 2 db csirkecomb
3. 20-21 órakor: nagy adag saláta, öntet nélkül, csirkemellel
Vizet illetve salaktalanító teát iszom, meg ugye a kávé és ennyi. Egyik nap 2 óra kardió, másik nap 1 óra kardió + 1 óra teljes testes edzés, egy bap pihenô.
ha tegnap múlt el a mensid akkor lehetett amiatt is a súly többlet.
Nekem mensi alatt van hogy 2kg-al mutat többeté s a vége felé ugrik le szinte 1 nap alatt (vissza tartott víz).
300 gramm??? Komolyan ezen akadtál fenn? Patika mérlegen méred magad? Mert a sima tuti nem grammra pontos, akármit írnak rá.
Ne legyél már ennyire belehülyülve te is ebbe a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!