Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Egy hete Udate-zem, kb. a 3...

Egy hete Udate-zem, kb. a 3 nap után elkezdett menni a hasam. Másoknál is előfordult ilyesmi?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz, a gyomrom is morog, meg a beleim is néha. És megy a hasam, naponta többször. Eszem kenyeret, tésztát, müzliszeletet, szörpöt iszom... Ettől lehet, el fog múlni? Mit kellene tennem szerintetek? Fogyni szépen fogyok, de ez elég kellemetlen így...
2013. szept. 11. 11:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

updatezés alatt azt érted h update termékeket eszel?attól mehet a hasad, vmi olyan édesítőt használnak, ami az emberek x %ánál hashajtó hatású :)

(hajrá Norbi)

2013. szept. 11. 11:51
 2/18 A kérdező kommentje:
Azt jelenti, igen, hogy a termékeket fogyasztom. Nem eszem édesítős termékét. Ahelyett gyümit eszem, csak a lisztet nem tudom okosabban kiváltani... A kenyér és tészta pedig a kedvenceim... :/ Azoktól vettem ezt észre, vagy mástól van, csak véletlen egybeesés?
2013. szept. 11. 11:57
 3/18 anonim ***** válasza:
3 nap alatt max attól fogysz, már bocs, hogy mindent kifosol...ennek semmi értelme!
2013. szept. 11. 12:37
 4/18 anonim ***** válasza:

Akkor nem ételt eszel, ami eléggé megviselhet.

Az update termékek szójából, gluténból és adalékanyagokból állnak, ezek egyike sem ajánlott fogyasztásra. Téglaport is ehetnél.. lehet kevésbé lenne problémás.

2013. szept. 11. 14:41
 5/18 anonim ***** válasza:
Ahh, mit olvastam. Fogyni szépen fogysz ? Mégis mit, hogy, mióta, mitől? Az elmúlt 3 komoly nap alatt? Ezt mégis honnan tudod, amikor 1-2 hét alatt még nem is mérheted a fogyásodat, legfeljebb némi vízvesztést, vagy azt hogy éppen könnyítettél magadon az illemhelyen.. ?!
2013. szept. 11. 14:42
 6/18 A kérdező kommentje:

Ha a válaszolók megengedhetik ezt a stílust, akkor én mint kérdező, úgy érzem én is megtehetem, tehát...

Elmentek ti a ...

Közületek melyikőtök fogyott 30kg-t eddig, és ki tart abból 2 éve 20-at?

Ha nincs rá jelentkező akkor hozzászólást sem kérek!

2013. szept. 11. 19:05
 7/18 anonim ***** válasza:

Én pont 30-at fogytam 4 éve, félév alatt és azóta tartom.

Nem 20-at, mind a 30-at, sőt...

2013. szept. 11. 19:08
 8/18 A kérdező kommentje:
ügyes vagy, öblíthetsz! :D valaki, aki elég értelmes ahhoz, hogy a kérdésre is válaszoljon???
2013. szept. 11. 20:11
 9/18 anonim ***** válasza:

Válaszoltam, nyilván nem nekem szólt az előző hozzászólásod.. részemről az eseted pusztán egy újabb érdekesség, ami a táplálkozástudományt és az orvostudományt összekapcsolja. Újabb példa vagy aki igazolja, hogy az update (gluténes, szójás, adalékanyagos műkaja) milyen hatású egy emberen.

Gratula az eddigi fogyáshoz, egyél igazi ételt (hús, zöldség) és akkor nem leszel beteg, hasmenéses, de még rákos se.

2013. szept. 11. 22:36
 10/18 anonim ***** válasza:

te értelmes vagy, nagyon!

fosol ezektől a szaroktól, max attól fogysz észlény!

majd ha kiszáradsz akkor okoskodj!

2013. szept. 11. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!