Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Egy hete Udate-zem, kb. a 3...

Egy hete Udate-zem, kb. a 3 nap után elkezdett menni a hasam. Másoknál is előfordult ilyesmi?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz, a gyomrom is morog, meg a beleim is néha. És megy a hasam, naponta többször. Eszem kenyeret, tésztát, müzliszeletet, szörpöt iszom... Ettől lehet, el fog múlni? Mit kellene tennem szerintetek? Fogyni szépen fogyok, de ez elég kellemetlen így...
2013. szept. 11. 11:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő és kedves válaszodat! Igazad lehet... És köszönöm a gratulációt is. :) Nagy munka volt, de megérte nagyon. Most nehezebben tudom tartani a régi, megszokott étrendemet, a munkám miatt nem tudok annyiszor enni, ahányszor kellene... Ezért gondoltam erre.

Egyébként sok szőlőt is ettem az elmúlt napokban, lehet attól voltak a gondjaim, tegnap már szinte semmi jelét nem tapasztaltam ennek. Több a szél tőle, az tény. De ez kibírható, ha úgy van. :)

2013. szept. 12. 06:54
 12/18 anonim válasza:
Szerintem inkább egyél normálisat ne update valamit én is próbáltam nem jó semmire mert egy idő után annyira fájni foga hasad hogy nem fogod kibírni hogy ne egyél.Én fogytam 6-7kg. és utánna felszedtem 10-12kg. mert annyira fájt.A saláta sok gyümölcs rendszeres sportolás sokkal jobb
2013. szept. 18. 16:55
 13/18 anonim válasza:
velem még nem fordul elő egyszer sem, szerintem ninc sköze hozzá és csak kitartás :)
2013. szept. 22. 18:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehetne arra is gondolni, hogy az emberek eltérő módon érzékenyek a gluténra, szójára.. adalékanyagok hatásaira.
2013. szept. 22. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Az update étrend a juhászoknak kitűnő. Azoknak moroghat a hasa, meg bárhol leülhetnek...
2013. szept. 24. 16:38
 16/18 anonim ***** válasza:
én a héten először próbáltam Norbis terméket enni, estig egy kő volt a gyomromban és morgott a hasam végig, borzasztó élmény volt, szóal igen, simán lehet :(
2013. szept. 25. 11:04
 17/18 anonim válasza:

Az update kajákban cukor helyett, xilit (nyírfacukor) van, ami ,,egészségesebbésnemhízlalcsakegyeseketmegfosat".

Ettől megy a hasad.:)

2013. szept. 29. 00:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Régen még teljesen más édesítőszereket használtak. És súlyos adalékanyagokat. Attól volt változatos (valószínűleg még mindig) egy update kaja, hogy fél tucat adalékanyag volt benne. Meg aztán mik, csomó állományjavító, aroma.. GLUTÉN, SZÓJA... Kutyakajának is utolsó.
2013. szept. 29. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!