Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 168cm vagyok 14 eves es lany...

168cm vagyok 14 eves es lany a sulyom 51.4 kg tobbi lent.. (? )

Figyelt kérdés
fogyni szeretnek es ez nem szokasos hhisztimiatt van hnem egszeruen utalom az alakom. a hasamat foleg edzettem is ra de nem sok valtozast ertem el a zsir ugyanugy megmaradt. mit tudnatok javasolni ? esetleg tud valaki jo edzestervet ? foleg hasra es combra

2015. jún. 19. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Hova a francba akarsz fogyni? Gondolom, agyatlanul elkezdtél koplalni, és emiatt szépen vesztettél egy csomó izmot, miközben a zsír maradt, ezért nézel ki úgy, ahogy! Inkább kezdj tömegnövelésbe! Egészséges kaják kalóriatöbblettel, sok fehérje, izomfejlesztő edzések, ha ezzel felszedtél pár kiló izmot, utána kardióval mehet a zsírégetés.
2015. jún. 20. 01:35
 2/6 A kérdező kommentje:

ne kezdtem el koplalni mert azzal az ellenkezojet ernem el!!:) es "hva a francba akarsz fogyni" valoszinuleg van miert fogynom ismetlem foleg a HASAMROL mert nem lapos es lapos hasat szeretnek

naponta jarok futni de ez nkabb a labamon latszik, tehat "sporolok"is de semmi valtozas

2015. jún. 20. 10:44
 3/6 A kérdező kommentje:
es meg azt tennem hozza, hogy nem vagyok duci se semmi viszont a hasamon egy kis folosleg van es nagyon zavar
2015. jún. 20. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Helyi fogyás viszont nincs. Az, amit a nyitóban leírtál, első olvasatra zsír-izom aránytalanságra utal. És a formát elsődlegesen ez határozza meg. Keress olyan gyakorlatokat, amik elsősorban hasra mennek, nagyon jó például Bíró Ica Testszépítés DVD sorozata, a 2-es a youtube-on is fenn van. Minden harmadik nap után tarts egy pihenőnapot, ez nagyon fontos! Emellett egyél úgy, ahogy korábban leírtam. És ha már van elég izom, akkor érdemes zsírt égetni napi kardióval, pl. futás, úszás, kerékpározás.
2015. jún. 20. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként meg a súlyod alapján majdnem súrolod a kóros soványság határát...

Ha valóban sportolsz, és izmos vagy, akkor nem lehet, hogy a gyomrod, vagy a belek kitüremkedését látod? Csak kérdés... genetikailag nem mindenkinél lehetséges a full lapos has elérése.

Egy fénykép sokat segítene, akár arc nélkül, csak a mell alatti résztől térdig...

2015. jún. 20. 11:48
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi !!:) nem a hasamon az tenyleg folosleg:) ugy csinalom ahogy irtad es majd meglatom,hogy hasznal-e :)
2015. jún. 21. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!