Köretnek rizs vagy semmi?
Figyelt kérdés
Köretnek fehér rizs jó? Vagy inkább magába egyem a husit? :))2015. jún. 15. 14:51
1/8 anonim válasza:
kalóriaszámlálás at its finest
zöldséggel enném meg krumplival, mert úgy kb negyede a szénhidrát
a fehér rizs amúgy se olyan fogyókúrás dolog
2/8 anonim válasza:
jó kis zöldségköret nincs is jobb :D
Régen meg nem ettem volna, most egyszerűen imádom. Főleg a brokkolit.
Sokszor csniálom, hogy fagyasztott zöldségekből főzök kis húslevest. Egy mellett elfelezve felét megpiritom apró kockákra vágva, felöntöm, egy leves kocka, bele egy jó adag fagyasztott zöldség (frissből is szoktam, ezt főleg csak télen), petrezselyem miegymás, isteni!
Mivel rengeteg zöldséget teszek bele igy "másodiknak" is jut köretnek.
Tökéletes ebéd számomra :) (a csirkemell másik felével, de többnyire jól lakok a tartalmas levessel:D)
3/8 anonim válasza:
krumpliban rengeteg a szénhidrát én azt is hanyagolnám :)
4/8 anonim válasza:
fele van 100gban mintha rizst enne
5/8 anonim válasza:
Párolt zöldség, vagy bulgur. Elvileg a barna rizs is jó, csak egy örökkévalóság, mire megfő.
6/8 anonim válasza:
Ebédre szerintem egy kevés barna rizs,sütőben sült, vagy főtt krumpli elmegy, vacsorára viszont már csak salátát érdemes enni a húshoz.
7/8 anonim válasza:
Én zöldséges barna rizst szoktam csinálni. 15 vagy 40 perc nekem mindegy :D A barna rizst amúgy is jobban szeretem és jobban is laktat
8/8 anonim válasza:
Egyél fehér rizst nyugodtan, csak ne sokat, és egyél mellé zöldséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!