Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A krumpli jobb köretnek mint...

A krumpli jobb köretnek mint a rizs vagy a tészta? Fogyás szempontjából.

Figyelt kérdés

nézegettem a szénhidrát- és kalóriatartalmukat, szerintem sokkal inkább laktat és sokkal tovább bírom a következő étkezésig.

jól gondolom?

2009. szept. 26. 15:28
 1/4 A kérdező kommentje:
ezt azért is kérdezem, mert van egy barátnőm, aki éjjel nappal tésztát és rizst eszik, és olyan súlyfelesleget szedett fel 1.5 év alatt, hogy szinte rá sem ismerek...
2009. szept. 26. 15:31
 2/4 anonim válasza:
73%

a tészta miatt hízott, tele van szénhiddráttal,(kenyér és egyéb péksütik, száraztészta mind hízlal, a főtt tésztát ráadásul olajosan kell főzni stb. stb.

A rizs kifejezetten energiaszegény, rengeteg diéta rizs alapú, ha fogyni akarsz rizst egyél.

A krumpli is tele van szénhidráttal, a sült krumpliról nem is beszélve.

2009. szept. 26. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Atyaúristen! Kedves előző: Iszonyatosan nagy baromságokat írsz! Mondd már meg nekem, hogy a rizs mióta kalóriaszegény?? 75% csak szénhidrát!! Kb. 370kcal van 100g rizsben... A rizs egyébként azért minden étrend alapja mert az egyik legjobb minőségű szénhidrát és zéró a zsírtartalma!

17/f

2009. szept. 26. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:

kedves második! szívemből szóltál! valóban: a krumpliban 20g ch van, a rizsben 70g ch. nem beszélve arról, hogy én még ennek fejében cukorbeteg is vagyok, szóval nem zabálhatom 2 pofára a szénhidrátot, főleg, ha jól is akarok lakni...

köszi.

2009. szept. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!