A krumpli jobb köretnek mint a rizs vagy a tészta? Fogyás szempontjából.
nézegettem a szénhidrát- és kalóriatartalmukat, szerintem sokkal inkább laktat és sokkal tovább bírom a következő étkezésig.
jól gondolom?
a tészta miatt hízott, tele van szénhiddráttal,(kenyér és egyéb péksütik, száraztészta mind hízlal, a főtt tésztát ráadásul olajosan kell főzni stb. stb.
A rizs kifejezetten energiaszegény, rengeteg diéta rizs alapú, ha fogyni akarsz rizst egyél.
A krumpli is tele van szénhidráttal, a sült krumpliról nem is beszélve.
Atyaúristen! Kedves előző: Iszonyatosan nagy baromságokat írsz! Mondd már meg nekem, hogy a rizs mióta kalóriaszegény?? 75% csak szénhidrát!! Kb. 370kcal van 100g rizsben... A rizs egyébként azért minden étrend alapja mert az egyik legjobb minőségű szénhidrát és zéró a zsírtartalma!
17/f
kedves második! szívemből szóltál! valóban: a krumpliban 20g ch van, a rizsben 70g ch. nem beszélve arról, hogy én még ennek fejében cukorbeteg is vagyok, szóval nem zabálhatom 2 pofára a szénhidrátot, főleg, ha jól is akarok lakni...
köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!