A kalóriabázisba minden este az jön ki h heti fél kg fogyás várható, ehhez képest 2 hónapja egy dekát nem fogytam?
Márpedig sokaknak nem esik jól a laktóz és a glutén s ez alatt nem kifejezetten érzékenységet értek, én is bírom őket, de attól még lenyomnak, jobban érzem magam nélkülük. Ez most már a cukorra is igaz, ami a gyümölcsökben van...
Sokan nem bírják jól a tejet, de isszák. S a legtöbb embernek fogalma sincs, milyen érzés máshogyan étkezni, hiszen sosem próbálta. Pedig néha érdemes lenne.
A fogyás még egy külön szint, abba a fentiek lazán be tudnak kavarni egyeseknél. Nekem csak annyiban, hogy sokkal több étellel lakom jól szénhidrátdús étrend mellett, van, akinél komolyabb a dolog.
Nekem meg ugy tunik, hogy neked lovesed sincs mirol beszelsz es az alapjan alkotsz velemenyt amit hinni akarsz, mert konnyebb azt hinni, hogy a fornetti egeszseges mint masra cserelni a reggelit.
A testunknek semmilyen formaban nincs szuksege cukorra, hivjak azt fruktoznak, glukoznak vagy laktoznak a zoldseg meg pont nincs tele fruktozzal ezert idealis rostforras ellentetben a gyumolccsel, ami nem azt jelenti, hogy ha megeszel egy almat rogton elhizol, hanem hogy nem csak vegletek leteznek es elkene felejteni az a tevhitet, hogy a gyumolcs az elet elixirje. Az ember feherje es zsir bevitelre van kitalalva, ezt 90% ban szenhidrattal helyettesiteni nem eppen szerencses.
Persze lehet igazad van es ezt valaki azert terjeszti, hogy jol jarjon vele, az ember es elodei csak veletlenul taplalkoznak igy kb 7 millio eve.
Az meg, hogy a gyumolcs gazdag vitamin forras egy szot sem erdemel.
Köszi a válaszokat!
Légyszi ne vitázzatok. Igazából azon az állásponton vagyok, h nem hiszem h a gyümölcs egészségtelen lenne, vagy felesleges.
Kiszorítok vmi sportot az időmbe és igyekszem fejleszteni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!