Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak ebédelek várható...

Ha csak ebédelek várható kisebb fogyás?

Figyelt kérdés

Nyári szünet van,így tovább szoktam fent maradni,később kelek,olyan 10-11 körül,12:00 óra körül ebédelek,és nem eszek semmit holnapi ebédig,kivéve csoki,popcorn,fagyi meg ilyenek..

Várható kisebb fogyás?Mert most már ez a 3. nap,és második nap már könnyebb voltam 1 kg-val.

185 cm vagyok,és 82 kg most,lábaim elég nagyok,inkább izomnak mondanám mint hájnak(régen fociztam úsztam),felsőtestem átlagos,hasamon van úszógumi,hogy ha kihúzom magam és állok akkor nem látszik viszont ha ülök..ami strandon nyáron gyakori akkor gáz van,mert látszik eléggé.....

Külsőre nem vagyok kövér sokan mondják de fogyni szeretnék most.

Leginkább bent vagyok a házban nyáron..

14.5/F

2013. jún. 23. 13:38
 1/6 A kérdező kommentje:
"Külsőleg nem vagyok kövért" úgy értettem hogy ha póló+rövid farmer(halászgatya) van rajtam,ha fürdőruhában vagyok akkor látszik egy kicsit hogy van feleslegem.
2013. jún. 23. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha mellette csokit, fagyit, popcorn-t meg hasonló dzsuvát eszel, nem.
2013. jún. 23. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:

14 éves vagy. Már kezdesz hájasodni.

Nézz majd valamikor szét az emberek között: hájasok és betegek.

Edd csak a csokit és a popcornt, de gyűlölni fogod idősebb korodban hogy tönkreba.sztad a tested.

2013. jún. 23. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
ettől inkább nagyobb hizás várható
2013. jún. 23. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:

fagyit te is tudsz csinálni otthon víz+gyümölcs+édesítő vagy méz.. és sokkal jobb mint a magnum vagy akármi más szerintem..

popcorn az úgy szr ahogy van és a csoki is de ha már eszed akkor legalább ét legyen de az se jó..

hanyagold ezeket én is kibírom nélkülük..

2013. jún. 23. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:

"nem eszek semmit holnapi ebédig,kivéve csoki,popcorn,fagyi meg ilyenek.."

Nem eszel semmit. Ebben igazad van, ez mind kb. egyenlő a semmi mennyiséggel, viszont a kalóriatartalmuk... Ha csak azt nézzük, hogy 1 tábla (100 g) csoki annyi kalóriát tartalmaz, mint 1 kiló (1000 g) alma, akkor nem tudom, hogy melyiket lenne érdemes enni fogyókúra szempontjából. Meg a fagyi is: 2 gombóc átlagosan 90-110 kalória, és aki nekiáll enni, az sose áll meg ennyinél.

Szóval ezekkel alapvetően nem ettél semmit, ellenben kalóriát bőven beviszel. Épp ezekről kéne leszokni, legalábbis ritkán enni. Sokan ezért híznak híznak el, mert úgy gondolják, hogy jaj, ez csak egy szelet csoki, ez csak egy gombóc fagyi, egy csak egy kis chips...

Ettől aztán várhatod a fogyást. Meg az se mindegy, hogy egy ebéd mit jelent nálad. Nálam például az egy adag ebéd, hogy megeszem 300 g spenótot egy főtt tojással. De valakinek egy ebéd egy nagy tál sültkrumpli rántotthússal és kólával, plusz a desszert. Lehet, hogy csak napi egyszer eszel, de a legkevésbé sem mindegy, hogy mit és mennyit.

Én 19 éves lány vagyok, és 2,5 hónap alatt 55 kilóról 45-re fogytam, pedig nem is akartam, pusztán leszoktam az ilyen felesleges kalóriákról. Például az üdítőket lecseréltem teára, a sok krumpli és tészta helyett pedig inkább zöldségeket és gyümölcsöket kezdtem enni, és míg régebben naponta ettem rágcsálnivalót, addig ezt már csak havi egyszer teszem meg.

2013. jún. 24. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!