Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen vagyok a fogyókúrám...

Milyen vagyok a fogyókúrám finisében? Kép.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nem tudom, mennyit fogytam már, mert nem tartunk itthon mérleget, de 44-esről 40-esre csökkent a nadrágméretem, és igazából már azok is picit bővek derékban. Megköszönném, ha véleményt mondanátok, hogy hogyan nézek ki, mennyit kell még fogynom, illetve szerintetek hány kiló lehetek most? 172cm vagyok. Kritikát csak építő jellegűt mondjatok kérlek, mert elég bizonytalan vagyok, ok nélkül sértegetni nem ér..

2015. jún. 14. 05:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 7

A korra fogni ilyen dolgokat egy nagy népi téveszme!

"elkeseredett voltam, hogy "minden mindegy" alapon csak fogyni, karcsúsodni akartam."

Csak ezzel az a baj hogy nem mindegy hogy miből fogyunk mert fogyhat az ember izomból a rossz diéta miatt amitől löttyed lesz a test és a karcsúság hatása meg főleg nem lesz meg!

A testeden nem a korod látszik hanem az hogy nincs rajtad megfelelő izom ami jó formát adna a testednek!

Tudok neked ajánlani egy könyvet amit ingyen interneten el lehet olvasni!

Itt:

[link]

Ha a reklám jön be frissíd az oldalt!

És ne csak azt olvasd el ami számodra hasznosnak gondolod mert akkor nem áll össze a kép!

2015. jún. 14. 10:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem szép eredményt értél el, Kérdező :D Teljesen vállalható, persze nem tökéletes alakod lett, amin lehet még mit fejleszteni (dehát kién nem? az ez emberek kicsit túlzottan kritikusak tudnak lenni). Szerintem nem lóg vészesen a bőröd, de szerintem is jót tenne neked a sport :) Lehetőleg olyan ami rendesen megdolgoztatja az izmaidat, és nem csak kardiós, mint pl a futás.

Annyi, hogy ne azt vedd alapul, hogy pl strandon is ezt gondolnák rólad az emberek, mert ott én pl nem gondolok semmit senkiéről, hacsak nem látok számomra extrémül szép/csúnya testet :D

2015. jún. 14. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:

A felsőtested okés, de amúgy eléggé semmi alakod, formád nincs. Feneked meg abszolút nulla, az ott csúnya, végezz formásító gyakorlatokat.

26L :)

2015. jún. 14. 15:45
 14/15 anonim válasza:
10 Inas a lábad, és a lábfejed meg nem szép. A többivel szerintem nincs gond, meg meg is védtelek,de ez a véleményem és hazudni nem fogok, sem jópofizni.
2015. jún. 14. 20:55
 15/15 anonim ***** válasza:
#8 Mégis mi volt benne a gusztustalan? Ugyanazt írtam, mint a többiek, a stílusom se volt sértő.
2015. jún. 15. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!