Szerintetek milyen volt a mai fogyókúrám?
Reggelire ettem 4 darab ringlót (98 kcal), ebédre zöldségeket és egy kis trappista sajtot (összesen 178 kcal), uzsonnára egy adag kefirt zöldségekkel és kettő db abonett extrudált kenyeret (összesen 166 kcal), vacsira pedig egy gyümölcssalátát sárgabarackból,szilvából és málnából (136 kcal) és ez így tök jó lett volna, csak aztán megkívántam a kókuszgolyókat, amik a hűtőben voltak, és a kicsi fajtából megettem 5-öt, ami összesen 373 kcal volt (1 db 74 kcal).
Ez így összesen csak 950 kcal, ami tudom hogy nem sok, csak a kókuszgolyók miatt aggódom..
Ti mit gondoltok? Szerintetek a kókuszgolyók ellenére holnapra kevesebb lesz a súlyom, vagy ez most megakadályozza a fogyásomat a mai napra?
az abonett kenyér miért nem jó? :)
és nem ettem belőle sokat, csak kettő szeletet, ami összesen 32 kcal.. annyit csak nem árthat :)
950 SEMMIRE SEM ELÉG! Te dolgod, éheztesd magad, aztán majd elkezdesz zabálni, mikor már nem lesz miből fedezned a működésed.
Idi.ta!
Köszönöm, hogy idiótának nevezel anélkül, hogy ismernél. A válaszod pedig szart sem ér, természetesen lepontozlak.
Seggf*j
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!