Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért tart a fogyókúrám...

Miért tart a fogyókúrám mindig estig?

Figyelt kérdés

Fogytam már 25 kilót, még minimum 15-öt szeretnék. Az utóbbi 1 hónapban viszont egy dekát nem fogytam, ugyan is minden este bezabálok. Tök mindegy hogy mit ettem napközben, ha csak csupa 'jó kaját' (túró, tojás, csirke, zöldségek akkor is, ha nem olyan jókat, akkor is.

Valakinek valami jó tanács, mert teljesen be vagyok pánikolva, hogy nem fog soha sikerülni!? Ha újból elkezdenék sportolni, az segítene szerintetek? Hátha azután nem lenne kedvem elrontani az 'eredményt'.

2014. jún. 24. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne zabálj este.
2014. jún. 24. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
A sportot miért hagytad abba? Folytasd, nekem a sport (gyúrás) mellett mindig könnyebb tartani a diétát és megállni a "szemét" kaját
2014. jún. 24. 19:38
 3/10 A kérdező kommentje:
A sportot betegség miatt hagytam abba (kórház meg minden), de most már jobban vagyok kb. 1,5 hónapja, csak nem volt erőm még rávenni magam, hogy újból nekiálljak.
2014. jún. 24. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Állítólag, ha túl kevés szénhidrátot viszel be, attól is rád jöhetnek a zaba rohamok. Ha normálisan eszel ch-t is, nem lesz zaba roham. De nem tudom biztosan, majd az okosok megmondják.
2014. jún. 24. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
akaraterő ennyi... nem kell hozzá sok ész.. kezdj el megint zabálni ha disznó akarsz lenni
2014. jún. 24. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Valóban akaraterő kell hozzá. Velem is hasonló van, mint veled. Ezért kell a megfelelő motiváció, hogy ki tudd bírni és le tudd vetkőzni a rossz szokásokat.
2014. jún. 24. 20:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudom, nem vigasztal, de velem ugyanez van.

22 kg-ot adtam le, még 6-ot szerettem volna.

De beleestem ugyanebbe a csapdába, mint te.

Eredmény +5 kg.

Most próbálok magamnak parancsolni, hogy nem, nem szabad, de félek, hogy nem bírom ki.

2014. jún. 24. 22:23
 8/10 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Egyetek este. Kell a szervezetnek a táplálék. Különben bontja az izomzatot.
2014. jún. 24. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Furcsa dolgot fogok most mondani. Egyél sok zsírt. Szalonna, kolbász, tepertő, mandula, dió, napraforgómag, tökmag, lenmag, kókuszreszelékes cukormentes süti, minimum 5 tojásból rántotta etc. Nem fogom leírni, hogy miért, mert letámadnak.

A tested szénhidrátéhes. Ha sok zsírt eszel, el fog múlni.

2014. jún. 25. 02:57
 10/10 anonim válasza:
Én egyszer voltam életemben nagyon kövér, akkor úgy fogytam le, hogy nagyon elfoglalt voltam és enni sem volt időm, úgyhogy az a fogyás nem okozott problémát. Évekig szép alakom volt de nemrég felszedtem néhány kiló felesleget, a nagyrészét leadtam de már nem vagyok motivált, hogy a maradékot is leadjam, mert már egyáltalán nem látszik, hogy lenne rajtam felesleg. (ruhában) Úgyhogy, most normális ételeket eszem, amiben van szénhidrát stb... de csak keveset eszek, hogy biztos ne hízzak, és ha már úgyérzem megint jöhet a komoly diéta akkor befejezem, neked is ezt javaslom.
2014. júl. 7. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!