Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem, oda a fogyokuram?

Sokat ettem, oda a fogyokuram?

Figyelt kérdés
Ma reggelre 4 db puffasztot rizset ettem volt rajta sajt szalami,2 db almat meg egy puffasztott rizst ebedre 2 hal kicsi zoldseg leves es sajnos ettem 3 5b sutit meggyes(kavart teszta),nagyon hizlalo?

2014. ápr. 13. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Még szerencse hogy meggyest ettél, nem lesz semmi gond. Én almáspitét szoktam néha enni és minden rendben volt. Ha gyümölcs van benne az gyorsabban kiürül szerintem. Szóval semmi pánik :)
2014. ápr. 13. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha bánod, akkor miért etted meg? Fogyni szeretnél vagy magadat sajnáltatni? Egyébként nem sokat határoz, ha mostantól folytatod a diétát. Ma félrezabálós világnap volt, hogy ennyi ilyen kérdés van?
2014. ápr. 13. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Aki koplal, az néha bizony úgy jár, hogy eszik valamit, ami elékerül és kalória.

Jobb eset, mintha tovább koplal és anorexiás lesz...

(Lehet, hogy arra nincs esélyed, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy roppant keveset eszel, ami nem jó. A sokadik ilyennél pedig kissé már elveszti az ember a türelmét és kedves modorát.)

2014. ápr. 13. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Mer amit leirtam az keves?(Szerintem sok)
2014. ápr. 13. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Kevés, kivéve ha a sajtszeletek 2 centi vastagok voltak, a 2 hal pedig kapitális példány...
2014. ápr. 13. 17:35
 6/6 anonim válasza:
Ha jól fogyókúrázol, egészségesen eszel és edzel, akkor egy nap "hiba" nem vághatja tönkre az egész fogyókúrádat.
2014. ápr. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!