Most ezzel ugye az egész fogyókúrám tönkrevágtam? Hány kcalt ettem ma?
... és holnap telefalod magad, mert "elrontottad a fogyókúrád" egy ebéddel.
Wow...
Nem lehet a fogyókúrát elrontani.
A krumpli önmagában nem hizlal, lásd: egy hét krumpli diéta -3 kg.
A majonézt legközelebb csináld meg te, diétásan: sovány tejfölt összekeversz mustárral és édesítőszerrel. Tök olyan, mint a majonéz. :)
Ma meg este csak egy főtt tojást egyél, nem leszel éhes, el tudsz aludni, és igyál sokat.
Nem rontottál el semmit, csak ne add fel!
Sztem a mai étkezésed még így is bőven a normális alatt van, ami egy diétához kell, egy normális (nem hízlalós, nem egy alma) vacsora is belefér.
Köszönöm a válaszokat.:)
Akkor majd mustárral kipróbálom, ha úgy nem hízlal.Ja és nem tudom eldönteni, hogy mozogjak, vagy ne, mert tegnap voltam konditerembe, és minden másnap pihenőt tartok.Az nem lenne baj, ha ma is mozognék?De ma nem konditeremben, hanem itthon valamilyen fitnesz cd-re.
jajj te :D nyugi :) először is, nem rontottál el semmit. bűnözések beleférnek, ha mindig lemondanál mindenről, előbb-utóbb beleőrülnél. mondjak valamit? 6 kg-t fogytam másfél hónap alatt, úgy hogy szinte MINDEN nap ettem egy szelet csokit... vagy rudit... vagy rántotthúst... mikor mit. persze sokat számít, hogy délelőtt ettem őket, így miután vissza a suliba, majd haza tanulni, járkálni, stb, szerintem simán elégettem, még mozogni sem kellett pluszba.
szerintem már ne sportolj ma, ha nincs hozzá kedved, ennyitől nem fogsz elhízni. egyébként meg krumpli + uborka? hogy lehet azzal jól lakni? :D akkor már amellé egy kis csirkemell simán mehetett volna :)
Inkább örülj, hogy a szüleid főznek rád!
Mozogni kéne, nem nyávogni. Emeld föl a segged, és nem kell attól félned, hogy szívelhájasodás okozza a halálod.
óhh nyugi már:)
én volt úgy hogy vacsora egy nagy szelet habos süti volt (vendésgség) +még kekszek, alkohol szóval minden tiltott és ugyanúgy ment tovább minden
vacsorára még egyél fehérjét és zöldségeket nincs elrontva semmi, nem fogsz hízni ugyanúgy fogsz fogyni, krumpli ebédre mehet majonézt meg máskor ti csináljátok azt kész
ennyi a lényege, nincs ezzel elrontva semmi ne ezen kattogj mert belebolondulsz
Köszi a válaszokat.:)Akkor nem csinálok ebből nagy ügyet, és igaz, nem kéne itt nyavalyognom.
Amúgy meg suliba járok, és 14 éves vagyok, szóval szerintem tök normális, hogy a szüleim főznek rám.Amúgy nincs rajtam sok felesleg, nyárig le szeretnék dobni 3-4 kg-ot, és lapos hasat szeretnék.159cm/49 kg vagyok, szívelhájasodásban csak nem halok meg, meg hetente 3-4x mozgok.:)
A szívelhájasodás nem volt szó szerint értendő.:))
14 éves vagy. Ilyenkor még több energiára van szüksége a szervezetednek. Ráérsz majd 30 évesen fogyókúrázni.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!