Ezzel nagyon sokat ettem? Elrontottam a fogyókúrám? Kb hány kalória lehet?
R: 1 teljes k. graham kenyér
T: vajon sütött hús kb 40 gramm
E: 1 szelet pizza
U: győri édes olyan joghurtos kis szendvics
V: MOST: 2 szelet teljes k. graham kenyér
Egyszerűen nem tudtam ellenállni a kenyérnek,1* belefér,vagy nagyon elrontottam most?
Szió!
Reggeli jó, én tennék rá valami felvágottat is.
Tízóraira gyümit ennék.
Ebédre husit salival, húslevest tészta nélkül, rakott kelt rizs nélkül, gulyás levest krumpli nélkül stb.
Délután 14:00 után csak fehérjét ennék.
A győri édest 10 óraira fogyasztanám.
Délután már nem szabad kenyeret enni, hát ezt eléggé benézted...
Győri édest meg felejtsd el ha fogyni akarsz
Ekkora ökörséget,hogy nem lehet enni győri édest.!
Kedves kérdező.Én mindent eszek.A mákos gubától kezdve a győri édesig,a nokedlitől kezdve a tésztáig.Igaz kenyeret és édességet nem fogyasztok..Szóval mindent eszek ,de csak "bögre adagot" 1 nap többször eszem keveset.Persze mellette edzésre járok,úszom. 6 hónapja csinálom,és fogytam 15 kilót...Nem lesz semmi bajod ha ma ettél..A lényeg hogyha keveset is eszel,mellette mozogj sokat.Sportolj annyit,hogy izzadj rendesen...
Igaz nem gyorsan,de szép lassan nem csak 3-4 kilót tudsz leadni..
sok sikert neked is
A sikeres fogyás elsődleges szempontja az, hogy csökkentsük a ch-bevitelt.
A győri édes cukrozott sz@r tele van ch-tal. Ebéd után nem ajánlatos sok ch-t enni.
Akkor miért is baromság amit írtam??
Ráadásul nem ennyi kenyérrel meg pizzával fog lefogyni.. pff :DD
Hát így örök életedre ott lesz rajtad a +3 kg..
Ki mondta neked,hogy ezt eszem bzdmeg micsoda tahó emberek járnak ide,akik csak kötekedni tudnak....
EGYETLEN EGYSZER TALÁN BELEFÉR,de akkor ott marad az 3 kiló,így is tetszem mindenkinek;)
Aki értelmes választ tudott adni kötekedés és beszólogatás nélkül,annak köszönöm,ment a zöld kéz:)
170/52-el nem hinném,hogy dagadt vagyok:D
de te tuti vmi elhízott tehén vagy komplexusokkal,amiket a mással való kötekedésben vezetsz le;)Inkább sportolj,azzal többre mész pufikám:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!