Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel nagyon sokat ettem?...

Ezzel nagyon sokat ettem? Elrontottam a fogyókúrám? Kb hány kalória lehet?

Figyelt kérdés

R: 1 teljes k. graham kenyér

T: vajon sütött hús kb 40 gramm

E: 1 szelet pizza

U: győri édes olyan joghurtos kis szendvics

V: MOST: 2 szelet teljes k. graham kenyér

Egyszerűen nem tudtam ellenállni a kenyérnek,1* belefér,vagy nagyon elrontottam most?

2011. márc. 21. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egészen addig igazad volt, amíg nem szólaltál meg, te nagyon sötét vagy, kedves kérdező...

"1x talán belefér" Ha így gondolod, f@szért kérdezed meg.

"Így is tetszem mindenkinek" Akkor meg hol itt a gond?

"170/52 nem hinném, hogy dagadt vagyok" Az egész kérdésednek nincs értelme, ha itt tartunk. Egyébként ez egy jól táplált anorexiásnak ideális súly.

Egy válasz alapján te látod, ki hogy néz ki? Hát grat, minden elismerésem. Ha Te ilyen okos vagy, nincs szükséged a mi válaszainkra, szóval ne írj ki több kérdést...

2011. márc. 21. 22:17
 12/16 A kérdező kommentje:
mivan zavar disznó?:D
2011. márc. 21. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Mindenki disznó, aki ide ír, mert fogyókúra topicban vagyunk?

Besz@rok rajtad, esküszöm...

Takarodj a wc-re hányni, nehogy elhízzál xD

2011. márc. 22. 09:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem akarok senki mellé állni a vitában,de ebben az esetben igaza van az előttem írónak..170cm/52 kilóval mégis minek tettél fel ilyen kérdést?? Először azt hittem hogy a 3-4 kiló fogyás tényleg fontos neked,de ezeket az adatokat látva elnevettem magam! Te nálad agyilag tényleg nem stimmel valami..170cm 47 kilósan már nem vonzó,hanem anorexiás lennél..Tényleg felesleges kérdés volt ez...

(mielőtt disznónak neveznél nem vagyok kövér,de gebe sem hál istennek)

2011. márc. 22. 12:35
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem,de amíg valaki normálisan tud válaszolni,és nem lenéző stílusban,kárörvendve,addig én sem kötekedek.

Igen nagyon vékony vagyok,de hasra hízok,és onnan le kéne dobnom egy picit,bár az adataimat nézve nem igen hinnék el,de így van,és mivel helyi fogyás nincs,kénytelen vagyok fogyókúrázni,aztán rendesen visszahízni normális testépítős étrenddel,hogy ne zsírosodjak el.

2011. márc. 22. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:

ma 12:35 vagyok

Tényleg nem megbántásból kérdezem,de láttál már etiópiai éhező embert? vagy egy olyan valakit aki hónapokig éhezett?

Ha igen akkor megfigyelheted,hogy szinte mindegyik csont és bőr,de mégis a testükhöz képest nagy hasuk van.Ennek az a jele,hogy korosan sovány,hogy már az egészsége sincs rendben..Mivel vészesen csont és bőr(sovány így a belső szervei egy "csomóban összeállnak,és ez okozza a nagy has látványát..

Az adataid szerint és az szerint amit írtál,hogy milyen keveset eszel,te nem túlsúlyos hanem súrolod a vészesen sovány kategóriát..Nagyon elképzelhető,hogy ezért is van hasad...Ha elfogadsz egy tanácsot..neked nem fogyni hanem hízni kéne jó pár kilót..Megfogsz lepődni,hogy mennyire nőies alakod lesz..nem lesz nagy hasad,és vonzó leszel mások szemében is..

A kóros soványság nem szép látvány,és egészségtelen is..Inkább hízzál egy kicsit,és biztos vagyok benne,hogy imádni fogod magad,már csak azért is,mert sok elismerő,csodálatos pillantásokat fogsz látni..

2011. márc. 22. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!