Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen vagyok a fogyókúrám...

Milyen vagyok a fogyókúrám finisében? Kép.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nem tudom, mennyit fogytam már, mert nem tartunk itthon mérleget, de 44-esről 40-esre csökkent a nadrágméretem, és igazából már azok is picit bővek derékban. Megköszönném, ha véleményt mondanátok, hogy hogyan nézek ki, mennyit kell még fogynom, illetve szerintetek hány kiló lehetek most? 172cm vagyok. Kritikát csak építő jellegűt mondjatok kérlek, mert elég bizonytalan vagyok, ok nélkül sértegetni nem ér..

2015. jún. 14. 05:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem sportolsz? Lefogytál de lóg a bőröd.
2015. jún. 14. 06:09
 2/15 anonim ***** válasza:

Kicsit löttyed, alig van rajtad izom ami a testednek formát adna!

Lehet hogy rosszul fogyókúráztál és izmot is emésztett a szervezet zsír mellet!

2015. jún. 14. 06:21
 3/15 anonim ***** válasza:
Van babád,Szültél már?Mert akkor egész jò,és valamennyire normális,ha nem húzódik vissza annyira a has.De ha nincs,akkor én is azt tudom írni,hogy sajna lóg a bőröd.Edzéseket miket csináltál?A belső combod is formátlan,meg kicsit zsíros.Jó lenne tudni,hogy milyen életmódot követsz,miket eszel?Bár a kérdésed alapján követsz egy fogyókúrát,aminek finise,vége van.Ez hiba,fogyókúrázni nem szabad,csak olyan életmódot találni,ami egy életen át tartható.
2015. jún. 14. 07:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem most jó alakod lett, és ügyes vagy, légy böszke magadra.

De szerintem most jön csak a neheze, mert ezt meg kell tartanod.

A böröd vissza fog húzodni, 1-2 hónap és feszesebb lesz.

Èn sokáig jo-jo efektben voltam. Elöször is meghíztam az irodába 10 kg-t(3 hónap alatt). Inenntöl kezdve 5 kg-t lefogytam majd mindig vissza.

Aztán külföldre költöztem és itt saját háztartásom lett, és észrevettem, hogy stagnálok. Nincs hízás már évek óta.

Ennek az oka, hogy kb 2000kalóriát ettem naponta, kb 1500kalória a normál étkezésböl volt, a többi nasi.

ìgy elhagytam a nasit és már is lefogytam. Tartani pedig nem nehéz, mert elötte sem híztam.

Most nagyon oda kell figyelned, hogy mindent ehetsz de kicsi mennyiségben.

2015. jún. 14. 07:52
 5/15 anonim ***** válasza:

"Èn sokáig jo-jo efektben voltam."

Mert te is tévhitekben élsz a fogyókúrával kapcsolatban mint a legtöbb ember.

2015. jún. 14. 08:12
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Tornázz, nincs tartása a testednek, feneked nagyon formátlan.
2015. jún. 14. 08:23
 7/15 anonim válasza:

Van az a kor amikor már nem szabad a lánykori méretet alapul venni. A lábadon nagyon látszik a korod. Én tuti hogy megállnék a helyedben.

Mivel fogytál ennyit?

2015. jún. 14. 08:56
 8/15 anonim válasza:
11%
6-os, ez ritka gusztustalan beszólás volt a részedről, mellyel önmagadat minősítetted, mert a kar, és a felsőtest, derék jó.
2015. jún. 14. 08:58
 9/15 anonim ***** válasza:

A második kép lehetne jobb minőségű, de szerintem nincs veled semmi gond. Ügyes vagy. Átlagos az alkatod, de ezt ne sértésnek fogd fel :)

Szerintem már nem kell fogynod, esetleg egy kicsit tényleg sportolhatnál, de így is bátran mehetsz a strandra :)

2015. jún. 14. 09:30
 10/15 A kérdező kommentje:

Huhh, de félve néztem meg a válaszokat :)

Rosszabbra számítottam, de annyira, hogy a két "mentségemet" nem is írtam le, hogy ne ébresszek rokonszenvet, ne legyetek kíméletesek. Hát igen, van már egy kisbabám és 38 éves vagyok.

Igazatok van, nyilvánvalóan keveset sportolok, egyelőre az étkezéssel voltam elfoglalva, mert már annyira elkeseredett voltam, hogy "minden mindegy" alapon csak fogyni, karcsúsodni akartam. Képzelhetitek, ha már a mérleget is kihajítottam... ezzel együtt nem követtem semmi diétát, semmi időszakos dolgot, csak kevesebbet ettem mindenből, a "finist" pedig úgy értettem, hogy ez a módszer kezd egyre hatástalanabb lenni, jelzett már a testem, hogy ideje valamivel felpörgetni a dolgokat, mondjuk én a még kevesebb evéssel próbálkoztam volna, de ha ennyire formátlannak látszom, akkor inkább átszervezem az életemet és a rendszeres sportot is belesűrítem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, számomra nem volt sértő egyik sem, elvégre ha kimerészkednék valaha a vízpartra, ott pont ugyanezeket gondolnák rólam az emberek, csak nem osztanának meg velem tippeket, hogy min változtassak, szóval jobb így, hogy kicsit a ti szemeteken át néztem magamra.

(Csak egy kérdesem lenne: aki azt írta, hogy a lábamon nagyon látszik a korom, azt honnan, miből látta? A hasamon, a bőrömön, a felkaromon tényleg látszik, de a lábamon?)

2015. jún. 14. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!