Jó így a fogyókúrám?
A tojás teljesen jó. Amikor nincs itthon, na akkor vagyok bajban, bár a 60-70g fehérjét (legjobb tudomásom szerint nekem annyi a jó, persze van, aki szerint sok, van, aki szerint kevés... sokat olvastam utána s elégedett vagyok ezzel a könnyen tartható szinttel) olajos magból és zöldségből is beviszem, ha kell :) De ahhoz már alaposan oda kell figyelnem s ketogén diétában neccesebb is :P
Tojással sokkal könnyebb.
A zsír tényleg ne nagyon legyen 40g alatt, az úgy kb. a minimálisan szükséges mennyiség. Inkább az legyen magas, mint a szénhidrát, de fogyni viszonylag sok szénhidráttal is lehet, persze (bár én olyankor nem tudok kalóriadeficitet tartani és jobban is esik a kevés. kinek mi jön be).
Szerintem durván keveset eszel, de ha bírod és nagyjából beviszed a szükséges tápanyagokat, én nem szólok bele. De tényleg elég kevés, mozgás mellett különösen, semmiképp ne menj lejjebb, akkor se, ha lassul a fogyásod, ami egy ponton valószínűleg fog.
Huhh, mindig sajnáltam ezt a típust. Én amikor annyit s olyan "hizlaló" ételeket ettem, amennyit csak bírtam, akkor híztam 1-2 kilót évente... Cserébe fogyni is extrém nehéz, a testem ragaszkodik a kalóriákhoz és morc, ha nem kapja meg. Be lehet csapni, de nagyon-nagyon nehezen. De mindenkinél van célravezető módszer, azt hiszem.
Ó, igen, ilyen motivációm nekem is volt, amikor megismertem a páromat, aki korábban gyorsan lefogyott... Sajna akkor még mit sem tudtam a megfelelő táplálkozásról.
Pedig az alapvető, egészséges akar lenni az ember, jó közérzettel, a karcsúság önmagában kevés...
Ahogy írtad, hogy miket eszel, az nem hangzik rosszul. Úgyhogy szerintem jó lesz ez így, sőt picit több kalóriával is fogynál, ha kicsit lassabban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!