Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért látom magam kétszer...

Miért látom magam kétszer akkorának mint a fogyókúrám előtt?

Figyelt kérdés

Még egy éve sincs hogy fogyókúrázok. Tavaly június eleje óta csinálom és akkor voltam 98 kg, most 2015. április 7.-én 78 kg. Egy hete örültem hogy mennyivel vékonyabb lettem és most meg úgy érzem kétszer akkora vagyok mint egy éve. Depresszióval és pánikbetegséggel is küzdök túl voltam 3 öngyilkossági kísérleten is, a családomnak "hála" hogy nem sikerült, de nem tudom mennyire befolyásolhatja ez az önképemet. Már majd megveszek hogy megint mi történt. Kezdetben aerobikoztam most egy pár hete bele kezdem több év után újra a lovaglásban. A diéta alatt 500-600 kcalt fogyasztok (igen tudom nagyon kevés). De azt szeretném tudni, hogy miért látom magam ebben a pillanatban kétszer akkorának?

15/L, 168 cm

2015. ápr. 7. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem követi az elvárásodat a valóság.
2015. ápr. 7. 19:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Meglehet :/
2015. ápr. 7. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem önképzavarod lett. Hasznos lenne elővenned egy régi képet magadról és nagyjából ugyanabba a szögben lőni most egy képet. Hasonlítsd össze a kettőt.
2015. ápr. 7. 19:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Anyukám mondta, hogy próbáljam fel a 2 évvel ezelőtti farmeromat. És igen kétszer beleülhetnék még de akkor sem látom a változást csak az arcomon mert az nagyon vékony lett. Mondták sokan is hogy lehet önképzavarom van de nem akartam hinni nekik de mikor egy héttel ezelőtt még jónak láttam magam...
2015. ápr. 7. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Várj egy kicsit ha ez tartósan fent marad kérd háziorvosod, hogy utaljon be, mert akkor jobb ha szakember segítségét kéred mielőtt súlyosabb következményei lennének a dolognak. Velem is van, hogy jól érzem magam a bőrömben és van, amikor legszívesebben egész nap csak bőgnék az alakom miatt pedig nem vagyok kövér :D Ha átmeneti akkor nincs gond lehet csak valami miatt rossz napjaid vannak de elmúlik.
2015. ápr. 7. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Anorexia, stimmel a koplalós étrend, ami nemcsak fokozni tudja a depressziót, hanem ki is váltani; illetve a torzult testkép is ott van. Kérj segítséget!
2015. ápr. 7. 20:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnál ő írta fel a gyógyszert, de az utolsó alkalakkor már nem éreztem ott jól magam sőt fokozták az idegességemet is. :/ Nem szeretnék anorexiás lenni de ez már 3. alkalom hogy így látom magam, és ez mindig több napból áll. Van úgy hogy álok a tükör előtt és folyton benyomom a két oldalamat hogy vékonyabb legyen, pedig az előtt büszke voltam a sikeremre.
2015. ápr. 7. 21:00
 8/12 A kérdező kommentje:
*alkalmakkor, állok
2015. ápr. 7. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Keressetek másik szakembert de segítségre szorulsz.Viszont az öngyilkosság a gyáva és önző emberek menedéke. Mond te mit szólnál ha egy szeretted a harc helyett feladná és öngyilkos lenne? Hogy esne? A bajok csak akkor gyűrhetnek le ha hagyod magad. Önmagad legnagyobb ellensége mindig is te voltál és teleszel. Győzd le!
2015. ápr. 7. 21:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást. Mindig sírásba torkollik ez az öngyilkossági hajlam de az már nem csak az alakom miatt van. Volt egy fiú. Egy osztályba jártunk. Nagyon megkedveltem az évek alatt és mindig éreztem hogy nem vagyok teljesen közömbös neki. Kereste a társaságom, támaszom volt mikor bántottak. De tavaly júniusban évzáró után nem láttam többet. Az óta minden este sírva fekszem és kelek. Nem tudom elfelejteni mert nagyon szeretem, és nélküle nem érdemes élnem...
2015. ápr. 7. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!