Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tartsam a fogyókúrám egy...

Hogy tartsam a fogyókúrám egy ilyen kivételes napon?

Figyelt kérdés
Szombaton nem leszek itthon egész nap, városnézésen leszünk egész nap a sulival (reggel 5-kor indulunk és éjfélkor érünk haza) Mivel egész nap egy hátizsákkal fogunk sétálni,nem vihetek kis dobozkákba húst meg tojást,meg ilyeneket, egy nem férne el, kettő nem tudnám hogy megenni.. Szóval valami szendvics félét kéne ennem...ami még annyira nem is baj rozskenyérből sok zöldséggel ugye? Vagy mit vigyek magammal egész napra? Plusz ugye tuti meg fogom haladni a kalóriakeretem,mert ugye az ébren töltött órák száma is hosszabb lesz..:S mit tennétel a helyemben?
2014. dec. 2. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Érezd jó magad a városnézésen. Vigyél gyümölcsöt, pl. banánt. És soha az életben ne legyen ennél nagyobb problémád.
2014. dec. 2. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam én is írni. Ez legyen az életedben a legnagyobb problémád, szívből kívánom!

Amúgy meg én zsömlét vennék-teljes kiőrlésűt, előző nap sütnék le 2-3 szelet csirkemellet, ezeket tenném a zsömlébe és bele uborka szeletet és paprikát. Ebből vinnél 3db-ot. Mellé vinnék almát, banánt, korpovit kekszet és diákcsemegét is nasinak.

Persze 1 üveg víz mellé és érezném jól magam.

2014. dec. 2. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj kirándulni és egyél amit tudsz vinni és szeretsz. A fogyókúrák közben is kell egy-egy nap amikor édeset is ehetsz. Ezek az ún. csalónapok fontosak (ha bővebben érdekel írd be a keresőbe: csalónap, leptin). Legyen ez a kirándulás a Te csalónapod. :)
2014. dec. 3. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Most miért vagytok ilyenek, miért gond nektek hogy ez a baja? Ha meg ,,dagadt,, akkor meg az lenne a baj. Csak próbál odafigyelni arra, mit eszik.
2014. dec. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!