Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem a fogyókúrám?...

Hogyan kezdjem a fogyókúrám? Sikerülhet? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Elszeretném kezdeni a fogyókúrát,de sajnos mindig kudarcba fullad pedig annyira elhatározom és eltervezem és mégsem tudok ellenállni a csokinak és egyéb hízlaló dolgoknak,na jó egy ideig megy de aztán feladom,és egy hétmúlva kezdem előlről az egészet.

156.cm.vagyok és 62.kg,legalább 9.kg.tól szeretnék megszabadulni,nem vagyok túlsúlyos meg nem is folynak rajtam a kg,csak ducinak mondanám magam ami a magasságomnak köszönhetően nem túl előnyös.!

Iskola kezdésre szeretném ha a többiek is észrevennék hogy sikerült amit akartam!

6.után igyekszem nem enni vagy ha eszek akkor csak könnyebb kajákat.

Reggelire jó a műzli?

Ebédre szerintetek milenne a megfelelő kaja?

Sportolni igazából csak zumbázni szoktam itthon,mert utálok futni.

Jövő hónapba tervezem hogy veszek egy szobabiciklit ha minden jól megy.

Örülnék ha segítenétek nekem és tanácsokkal látnátok el hogy a helyemben ti mit hogyan csinálnátok.!

Minden válaszra kíváncsi vagyok .

17/L

2014. júl. 21. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont ugyanez a problémám kérdező. Annyit tudok, hogy a 6 után nem evés egy hülyeség. lefekvés előtt 2-2.5 órával ne egyél. Én is imádom a müzlit, de lemondtam róla, szinte mindegyikben van felesleges cukor és szénhidrát. Ebédben engem pl. nem nagyon támogat a család. így pl. a húst nem krumplival eszem, hanem csak simán ubisalival. Kenyeret, pékárut majdnem teljesen elhagytam. Sok vizet kell inni (főleg ilyen melegben)+én zöldteázok (magában nem fogyaszt, de szép lesz tőle a bőr):) Mozgásból tudom, hogy kell olyan edzés ami a pulzust növeli lehetőleg minél több ideig és olyan, ami erősít és az izmokat mozgatja át. Én csak pilateszezek egy ideje, nagyon jó, de a pulzusomat nem nagyon viszi felfelé. Futásra, bicajozásra pedig nekem is rá kéne vennem magamat mert tudom, hogy kell. Én is örülnék, ha sulikezdésre már látszana valami, de nem ez a célom. Másról nem írok neked, mert mást én sem tudok betartani, az már nagyon nagy papolás lenne. Ha gondolod írhatnánk egymásnak üzit, hogy ki hogyan halad, bátorítsuk egymást stb...

176cm/73kg 17/L

2014. júl. 21. 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi a választ :) szerintem is írhatunk ez nagyon jó ötlet lenne..;)

és engem sem támogat a családom,sajnos pedig akkor sokkal könnyebb lenne..:) :(

írok üzenetet....:)

2014. júl. 21. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Olvasd el a sárga kapszulát, ingyenes ebook. Testépítő témában íródott, de nem csak testépítőknek szól. Én 20-25 kg-ot fogytam már az olvasottak követésével. Az alapján sikerülni fog, le vannak benne írva a helyes táplálkozás és testmozgás alapismeretei. Én ugyan nem mérem és nem számolom, csak fejben a tápanyagokat, és így is működik. Lehet, hogy a diéta későbbi szakaszában már kell méricskélnem, de egyelőre nem látom szükségét.

A nassolás vagy akaratgyengeség, vagy túlzásba vitt, rossz diéta miatt lehet. 6 után evést nem kell tartani, ha megfelelő ételeket eszel a megfelelő időpontban.

A műzli tág fogalom. A zabpehely fehérje turmixszal pl. jó, de a bolti aszalt gyümölcsös, csokis, cukrozott, stb. műzlik nem, tejjel pedig főleg nem.

A futás nem a legjobb fogyasztó edzés. Meglepő lehet, de a zsírégetés egyik leghatékonyabb formája a tempós gyaloglás. Nem fulladsz ki, nem bántja az izületeid, és közben az energiaellátás jelentős része zsírból megy.

2014. júl. 21. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!