Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért látom magam kétszer...

Miért látom magam kétszer akkorának mint a fogyókúrám előtt?

Figyelt kérdés

Még egy éve sincs hogy fogyókúrázok. Tavaly június eleje óta csinálom és akkor voltam 98 kg, most 2015. április 7.-én 78 kg. Egy hete örültem hogy mennyivel vékonyabb lettem és most meg úgy érzem kétszer akkora vagyok mint egy éve. Depresszióval és pánikbetegséggel is küzdök túl voltam 3 öngyilkossági kísérleten is, a családomnak "hála" hogy nem sikerült, de nem tudom mennyire befolyásolhatja ez az önképemet. Már majd megveszek hogy megint mi történt. Kezdetben aerobikoztam most egy pár hete bele kezdem több év után újra a lovaglásban. A diéta alatt 500-600 kcalt fogyasztok (igen tudom nagyon kevés). De azt szeretném tudni, hogy miért látom magam ebben a pillanatban kétszer akkorának?

15/L, 168 cm

2015. ápr. 7. 19:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért nem keresed fel neten?Hogy mi van vele, hogy alakul az élete stb.
2015. ápr. 7. 22:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Mert mikor leírtam az érzéseimet iránta nem igazán volt bőbeszédű...
2015. ápr. 8. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!