Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Elosztanátok a napi zsír-,...

Szintiszoli123 kérdése:

Elosztanátok a napi zsír-, CH- és fehérjebevitelem 5 étkezésre?

Figyelt kérdés

Grammokban gondolom.

CH: 250, zsír: 85, fehérje:130 gramm

64 kiló vagyok

Nap közben irodai ülőmunka. A 4 és 5. étkezés között 1 óra kerti munka.

Étkezések 3 óránként, az első reggel 7-kor.

2015. jún. 9. 07:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#9: Dehogynem :) Ilyen szinten, hogy 250 grammos szénhidrátbevitel, még nem is olyan nehéz. Persze ez ember- és zöldségfüggő. Nekem hosszútávon már szokatlan lenne, de megoldanám, ha kellene. 100g még egészen szénhidrátszegényekből is megy, de ha van közte szénhidrátdúsabb, nagyon el tud velem szaladni a ló, ha nem vigyázok. S azért jön szénhidrát másból is, sok ételben van legalább egy kevés.

S én nem eszem igazán sok zöldséget, van, aki sokkal intenzívebben fogyasztja őket. Én csak olykor, akkor is megállok úgy 2 kilónál.

2015. jún. 9. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Hm, legyen inkább másfél, a 2 kiló szerintem ritka, bár nem szoktam számolni s egyes zöldségekből mesés lenne, menne, de visszafogom magam.
2015. jún. 9. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Hoppá. Akkor hol segít a zsír? Miért hat az inzulinra ch-val együtt jobban s miért ütközik az én olvasmányaimmal? Ilyenkor baj, hogy ugye nem vagyok szakértő, tudós, a kémiához semmit sem értek, de a test belső működéséhez sem sokat. Eh.

A legjobb az, ha csak zsírt eszel, ez egyértelmű :) Már az inzulin szempontjából. Csak éppen akkor elmaradsz a tápanyagokkal, habár a zsíros krumpli sem egy remek gondolat e szempontból.

Én igazán megteszek mindent az inzulinnal kapcsolatban, nem annyira direkt, csak így alakul, így jó, főleg, ha fogyni akarok, de a maradékot kezelnie kell a testemnek, azért tartom. Valamit, ugye, enni kell... S az se jó, ha közben beleőrülök :)

2015. jún. 9. 20:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy a jelenlegi felosztás miért nem jó.

Én sem értek hozzá, de én úgy tudom, hogy a zsír a glükagon szekréciót növeli, ergo csökkenti az inzulinszintet!

2015. jún. 9. 21:44
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm.

Próbáltam utána járni annak, amit írtál és adaptálni az elméletembe, de nem jutottam sokra. Nem egyszerű.

2015. jún. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!