Tudtok olyan kaját mondani, amiben sok a fehérje, de szinte semmi zsír nincsen, és persze azért ehető?
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 12:58
2/7 anonim válasza:
Húsok párolva, vagy zsírszegény túró.
3/7 anonim válasza:
Csirke-pulyka melle húsa bőr nélkül
Folyami hal
Tojás
Sovány túró, sovány tejföl, sovány kefír
Gomba, szója
4/7 anonim válasza:
Sovány hús, tojásfehérje.
Az egész tojásban persze már rengeteg zsír van, 2/3-a zsír, ha a kalóriát nézzük.
A szuper light túróhoz és sajthoz nem értek, de nem lehetnek jók, ha léteznek is.
5/7 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de a tojásban több a zsír, mint a fehérje. Ti szerintem csak a tojásfehérjére gondoltok.
2015. máj. 26. 14:11
6/7 anonim válasza:
Igen, itt mindenki hallomásból, vagy a netről művelt, konkrét adatokat senki nem tud. Megdöbbenve olvastam a tojás mellett a gombát, mint fehérjetartalmú ÉTEL-t.
A gombában amúgy tényleg sok a fehérje, de a gombasejtek sejtfala a kitin, amit nem tudunk megemészteni, így élelmi fehérje tápértéke minimális. Akár cserebogárszárnyat is ehetnénk ...
7/7 anonim válasza:
Roston sült csirke, pulykamell, marhahús, tojásfehérje. De miért kell zsírmentes? Kell a telítetlen zsír is. Így én a mogyorót is idesorolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!