Napi 40 percet biciklizek, és figyelek az étrendemre is, kb.1400 kcal-át fogyasztok. Szerintetek egy hónap alatt mennyit tudok leadni?
A sok hiszti között szögezzük le, hogy ha 95 kilósan 1400 kcal-t fogyasztasz, és mellette még mozogsz is, bármilyen keveset is, akkor bőven fogyni fogsz, mondjuk 4-5 kilót havonta. De ez az evés kevésnek tűnik a súlyodhoz meg a magasságodhoz képest, jelentős lesz az izomveszteség valószínűleg.
Helyedben inkább megpróbálnék 2000 kcal-t enni (már ha fiú vagy) és másfél órát biciklizni. Vagy a 40 perc biciklizés mellett sétálhatsz is még egy-másfél órát, ha van rá időd.
Sporthoz nem szokott embernek amúgy napi 1-2 óra séta bőven elég testmozgás, pláne ha tempósan sétálsz. A kalóriadeficithez is bőven hozzájárul, és nem éhezel meg tőle olyan borzalmasan, mintha mondjuk úszni járnál.
Mivel van rajtad vagy 20 kiló túlsúly, de ha lány vagy, akkor akár 30 is (a "40 perc biciklizés" emlegetéséből arra következtetek, hogy nem vagy valami izmos), így úgyis mindenképpen jó pár hónapos projektről beszélünk az esetedben, felesleges elkapkodni a dolgot. Inkább egy olyan programot dolgozz ki, amit egy fél éven keresztül is tartani tudsz, ne egy-két hónap alatt akarj lefogyni.
Már bocs, de mit jelent az a 40 perc biciklizés?
40 perc hegyoldalon felfele: gratulálok, én már 10 perc után kiköpném a tüdőmet!
40 perc sík terepen, teljes erőbedobással: na az sem semmi, én minden nap kerékpározom órákat, de azért hosszú távon, gyorsan nekem sem menne!
40 perc nyugis tempóban a teszkóig, ahol megajándékozod magad két túró rudival, mert hú de ügyes voltál, ma is edzettél egy keveset: na ettől nemhogy fogyni nem fogsz, hanem hízni fogsz a végén, mert több a kalóriabevitel, mint amit elégettél.....
Szóval ez, hogy 40 perc biciklizés... baromira nem mond semmit a részletek nélkül.
látom működik a lepontozógép
bizony az éhezéses dührohamokat valahogy le kell vezetni hölgyeim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!