167 cm,60 kg,29 éves vagyok, szeretnék 5 kg-ot fogyni, szerintetek 1500 kcal megfelelő?
:)
Akkor inkább 1300 legyen?
Egyébként gyeden lévő 3 gyermekes anyuka vagyok.
Jobb minőségű ételekből többet lehet enni (stabil, alacsony vércukor és inzulinszint, jó metabolikus állapot) rosszabb minőségű ételekből kevesebbet (ingadozó vércukorszint, inzulin csúcsok, zsírraktározás, alacsonyabb kalória felhasználás)
Hogy neked mi a jó mennyiség és miket eszel, leginkább te tudod. Ahogyan azt is, hogy mennyi és milyen összetételű étellel tudsz jóllakni és üzemelni hosszabb távon.
Én is magasabb kalóriával indítanám, aztán a makrotápanyagokra figyelnék, és csak eztán csökkenteném 1300-ra, ha szükséges.
Nekem jónak tűnik.
Ne hülyéskedj már, 30 perc hegymenet naponta is elég harmatos... Miért ne mehetne?
1300 nem mindenkinek koplalás, nekem speciel igen (163/65 jelenleg), nem működöm vele. Jobb ötlet többel kezdeni s változtatsz, ha sok (vagy kevés). Én sose lőttem be semmit, többnyire eszem, amennyire éhes vagyok, de sejtem, hogy jobb, ha 1800 alatt maradok, ha fogyni akarok s mozogni se árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!