Fogyókúrába kezdtem. Ez kb mennyi kalória? Ki tudom bírni, hogy ma már ne egyek semmit?
Délelőtt: 1 pohár gyümölcslé, 1 fitness müzli, 1 üveg barackos-almás gyümölcspép, uborka, paradicsom
Ebéd: borsófőzelék
Délután: 1 szelet extrudált kenyér
Válaszokat előre is köszi :)
Ne csak szénhidrátot egyél, ez iszonyú. Pont az egyetlen nem eszenciális makrotápanyagot kell enned?
Oké, a borsóban akad némi egyéb, s a többiben is nyomokban, de az kevés.
Ne cukrokat egyél, komolyan.
De azzal együtt is kevésnek tűnik. S mi a lótúrónak kéne kibírnod, hogy ma ne egyél? Ha éhes vagy, egyél, ez az én mottóm és jónak tartom :D (Nem én vagyok a gyors fogyás bajnoka, az tény, de nem sanyargatom magam.)
Én a helyedben vacsoráznék egy jó nagy rántottát, hogy kissé helyrebillentsem a dolgokat... Persze lehet mást is, de fehérje legyen benne és zsír sem árt, az is esélyes, hogy kevés, bár abból nem muszáj sok, ki tudja, mennyire volt zsíros a főzelék.
Ránézve kb. nem is ettél, a borsófőzelék jó, de ha nem volt meg 1-2 kiló, akkor kevés így a többi kis nasi és a délutáni semmi mellett...
Ez elég sz..r étrend.
A gyümölcslé az folyékony cukor, gyakorlatilag arra jó hogy felvigye a vércukrodat és éhes legyél tőle. Inkább egyél gyümölcsöt amiben a rost benne van.
A borsófőzeléket hogy csinálod? Mert a magyar főzelékek jó lisztes rántással nem épp diétásak.
Az extrudált kenyér több mint fele szénhidrát, amúgy meg semmi értékes tápanyag nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!