Miért alakul így a súlygörbém? Min változtassak?
179 cm, nő vagyok.
75 kg-al kezdtem 2 hete, ma reggel 73,3 kg voltam.
2 hete heti 5x tornázok és 1600 kcalt eszek, fehérje és vitamin gazdag ételekből.
Reggel: 400 kcal
tízórai: 250
ebéd: 500
uzsonna: 250
vacsora: 200 kcal.
emellett napi 3 liter folyadékot mindenképpen megiszok.
Mit csinálok rosszul?
Azért ingadozik a testtömeged, mert az emberi testnek eleve nagy víz- és anyagforgalma van (több kiló víz és táplálék kerül be s távozik, plusz a szervezetünkben változik a megkötött vízmennyiség is)
2 hét alatt közel 2 kiló fogyás, heti 0,5 - 1 kiló az nagyon jó ütem, mi a probléma?
1. Két hét alatt még nem feltétlenül indul be a fogyás, még csak alkalmazkodik a szervezeted az új étrendhez.
2. Heti 5 torna rengeteg, főleg akkor, ha előtte nem voltál túl sportos, egyáltalán nem lehetetlen, hogy az a pici is, amit fogysz egyből ellensúlyozódik azzal, hogy felszedsz egy kevés izmot. Én két hónap alatt semmit nem fogytam a mérleg szerint, a tükörben azonban láthatóan vékonyabb lettem. Te is inkább azt vedd alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!