Mitől puhább a has diéta ideje alatt?
Rengeteg folyadékot iszok, kevesebbet eszem több zöldséget kevesebb liszteset és alig a cukros ételekből.
Napi 2 és fél 3 liter folyadékot iszom naponta.
Ez már rekord mert voltak napok mikor alig ittam fél liternyit naponta.
Azt vettem észre a 9 nap után hogy sokkal puhább lett a hasam , nem lett kisebb csak puhább, ez mit jelent?
Mellette minden nap tornázok 1 órát.
Eddig olyan feszes háj volt, most meg olyan puhácska. A hasamból távozott a megkötött felesleges víz, vagy mi történhetett?
Napi 1300 kalóriát eszem.

Én elég régóta odafigyelek, hogy ne egyek lisztes ételeket, tejtermékeket, sok zöldséget egyek.. testileg sok minden vagyok, de puha az nem nagyon :D
Nincs sok zsír rajtam, a zsír lenne ilyen puha kötőszövet, az izomnak elég jó tónusa van, a bőr így 24 évesen és gondolom még tovább is feszes, mi lehet puha? Nyilván a szöveteim nem meszesen kemények, de nem puhák úgy mint egy duci ember hasán a háj mondjuk :D
Én 2 szülésen vagyok túl 27 évesen és nekem azóta ilyen mióta a második gyermekemet megszültem, lehet hogy kötényhas.
De én sem értem a puhaságot, ez szín tiszta zsír és laza bőr.

Színtiszta zsír és laza bőr. A fogyás elképzelhető, hogy beindult és a bőröd kezd ellazulni, kezdi elveszíteni a feszességét. A bőr nem regenerálódik könnyen, főleg ha gyors a fogyás.
Emellett elképzelhető, hogy nem vagyok felpuffadva, esetleg jobb az emésztésed, nem feszül a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!