Ha izzadásig tornázom akkor több kalóriát égetek?
Én 40 perces tornának a felénél már elkezdek intenzíven izzadni.
Miért?
Zsírégetés majdnem egész nap van. Alapszint biológia :)
De ha mellette tömegnövelő étrendet követsz, akkor hízni fogsz. Ha nagyon rossz az étrend, akkor tisztán zsírban.
Jól figyeljetek:)
A fogyás nem úgy működik, hogy kiizzadod a zsìrt.
Kalória mínuszban kell legyen a szervezeted/kevesebb tápanyagott kell bevinned, mint ami a szervezetednek kell.
Mivel te nem viszed be a szervezetedbe,azt a mennyiséget, ami neki kell, ezért a feleslegedhez fog nyúlni.
Szóval, ha te egész nap az ágyban fekszel, akkor is fogyni fogsz, mert kalória mínuszban van a szervezeted!
Hogy fogyj, ez a mennyiség kell.
Ttkg-onként 1-2 gramm szénhidrát/2vel kezd,ha heti nem lesz meg a 0,5-1kiló fogyàs, akkor vidd le 1gramm-ra,3 gramm fehèrje,0,5gramm zsír.
Nutrend - azért 3g/ttkg fehérje fogyasztás az elég sok.
0,5g/ttkg zsír az meg eléggé lófity. Én szerintem egy sima reggelire megeszem 1g/ttkg (75g körüli) zsírt.
9. ha megméred milyen tápanyagokat használ fel az izomzatod energiatermelésre, akkor kapatsz 100%-90% zsírt eredménynek, intenzív edzésen is.
Tévhit, hogy glükózt használ a szervezetünk. Ha arra van kényszerítve, akkor jobb híján igen, de ez inkább betegség, mert egész nap fornettit meg müzlit esznek a dagadt nők. De egy egészséges ember eléggé zsír alapon működhetne, az izomzat is, edzés alatt :)
10.
Nem kéne okoskodnod.
Én tapasztalatból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!