Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha izzadásig tornázom akkor...

Ha izzadásig tornázom akkor több kalóriát égetek?

Figyelt kérdés
Van zsír égetés ilyenkor, vagy csak kalóriaégetés?

2015. ápr. 17. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Az lényegtelen, hogy izzadsz vagy sem, semmivel nem égetsz több vagy kevesebb kalóriát.
2015. ápr. 17. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
ha izzadásig elég lenne tornázni akkor fél perc alatt abbahagyhatnám :D
2015. ápr. 17. 12:01
 3/10 A kérdező kommentje:

Én 40 perces tornának a felénél már elkezdek intenzíven izzadni.

Miért?

2015. ápr. 17. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen az edzőm szerint az intenzív izzadás a kalóriaégetés jele, ami kb 20 perc után indul be és folyamatosan tart.
2015. ápr. 17. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
ma 12:49-es: szerintem sürgösen keres másik edzöt, mert ez nem ért semmit a témához, ha ilyen hülyeséget mond.
2015. ápr. 17. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Zsírégetés majdnem egész nap van. Alapszint biológia :)

De ha mellette tömegnövelő étrendet követsz, akkor hízni fogsz. Ha nagyon rossz az étrend, akkor tisztán zsírban.

2015. ápr. 17. 13:37
 7/10 anonim válasza:

Jól figyeljetek:)

A fogyás nem úgy működik, hogy kiizzadod a zsìrt.

Kalória mínuszban kell legyen a szervezeted/kevesebb tápanyagott kell bevinned, mint ami a szervezetednek kell.

Mivel te nem viszed be a szervezetedbe,azt a mennyiséget, ami neki kell, ezért a feleslegedhez fog nyúlni.

Szóval, ha te egész nap az ágyban fekszel, akkor is fogyni fogsz, mert kalória mínuszban van a szervezeted!

Hogy fogyj, ez a mennyiség kell.

Ttkg-onként 1-2 gramm szénhidrát/2vel kezd,ha heti nem lesz meg a 0,5-1kiló fogyàs, akkor vidd le 1gramm-ra,3 gramm fehèrje,0,5gramm zsír.

2015. ápr. 17. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Az izzadás azt jelzi, hogy a bőr felszínéről történő normál párolgás nem tudja ellensúlyozni a szervezet hőtermelését, így az agyi hőszabályozó központ tehát beindítja a verejtékezést, amikor a bőr felszínére kerülő folyadék erőteljes párolgása következtében fokozottan hűl a test. A zsírszövet keringése rossz, ezért előbb a glükóz majd a glikogén formájában tárolt energia felhasználódása történik meg.
2015. ápr. 17. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Nutrend - azért 3g/ttkg fehérje fogyasztás az elég sok.

0,5g/ttkg zsír az meg eléggé lófity. Én szerintem egy sima reggelire megeszem 1g/ttkg (75g körüli) zsírt.

9. ha megméred milyen tápanyagokat használ fel az izomzatod energiatermelésre, akkor kapatsz 100%-90% zsírt eredménynek, intenzív edzésen is.

Tévhit, hogy glükózt használ a szervezetünk. Ha arra van kényszerítve, akkor jobb híján igen, de ez inkább betegség, mert egész nap fornettit meg müzlit esznek a dagadt nők. De egy egészséges ember eléggé zsír alapon működhetne, az izomzat is, edzés alatt :)

2015. ápr. 17. 13:53
 10/10 anonim válasza:

10.

Nem kéne okoskodnod.

Én tapasztalatból beszélek.

2015. ápr. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!