Mennyire fontos diéta alatt hogy izzadásig sportoljunk?
Csak akkor fogok fogyni ha izzadok?
1200 kalória evés mellett.
Izzadásnak semmi köze a "zsírégetéshez". Ennyi erővel nyáron 40 fokban mindenki sovány lenne :D
Az a lényeg, hogy sportolj, nem az, hogy mennyit izzadsz, nehogy elkezdj fóliázni :D
Az hagyján, hogy utána mivel kenik magukat, de előtte...
Találkoztam már olyannal is, hogy egy nő drogériás thermo krémet kent a fólia alá. Szent meggyőződése volt, hogy már a krém önmagában eléget pár száz kalóriát, merthogy érzi, ahogy ég a zsír.
Aztán az edzés végén benyomott egy túrórudit, mert ugyebár edzés után kell a fehérje.
Na szépen beoffoltam a kérdést, de néha kell ilyen is. :)
Amikor a taposógépen hallom ahogy recseg a fólia a nő combján...na bírja ki valaki nevetés nélkül. :)
A női öltözőkben gyakran vannak ilyen dolgok. Kibeszélik az éppen megjelent feminás vagy a kiskegyedes "csúcsszuper" tojás vagy ananász vagy isten tudja milyen új diétát meg fogyi kapszulákat.
Jah és a túrótudis nő volt, aki közölte velem, hogy ő azért nem iszik protkó turmixot edzés után, mert nem akar izmot felszedni csak zsírt leadni. Inkább nem kommentáltam...
Jaj dehogy is akarom fóliázni magam.
Azért kérdeztem mert egy kis mozgástól ömlik rólam a víz pedig nem is vagyok túlsúlyos.
Ez a mozgáshiány miatt van?
Nem, én is vékony vagyok és rengeteget mozgok, edzett is vagyok, mégis hiába, mert 10 perc után elképesztő mennyiségben kezdek izzadni... -.- mindig is így voltam vele, elég egy kissé gyorsabb gyaloglás ahhoz hogy már foltos legyen a ruha a hónaljamon, és nem, nem használ ellene semmilyen szuperdezodor :/
Ha spinningre megyek, a végére a szó szoros értelmében csatakos vagyok, mintha ruhában úszkáltam volna, és tökre szégyellem miatt, mert mindenki más olyan szárazon száll le a gépről, nekem meg a hajam is csupa víz :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!