Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire fontos diéta alatt...

Mennyire fontos diéta alatt hogy izzadásig sportoljunk?

Figyelt kérdés

Csak akkor fogok fogyni ha izzadok?

1200 kalória evés mellett.

2014. ápr. 9. 10:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az izzadásnak nincs köze a zsírégetéshez.
2014. ápr. 9. 10:52
 2/13 anonim ***** válasza:
1200 kalória mellett szépen feküdj egész nap, kb. arra elég...
2014. ápr. 9. 11:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Izzadásnak semmi köze a "zsírégetéshez". Ennyi erővel nyáron 40 fokban mindenki sovány lenne :D

Az a lényeg, hogy sportolj, nem az, hogy mennyit izzadsz, nehogy elkezdj fóliázni :D

2014. ápr. 9. 11:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyébként az tényleg poén, hogy sok nő befóliázva edz a teremben és az öltözőben "kicsomagolva" magukat az izzadság láttán nyugtázzák, hogy ma is sok zsírt égettek el, így már belefér egy pizza light kólával persze.
2014. ápr. 9. 11:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Aztán kenegetik magukat méregdrága krémekkel, mert a bőr bepállik a fólia alatt :D
2014. ápr. 9. 11:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Az hagyján, hogy utána mivel kenik magukat, de előtte...

Találkoztam már olyannal is, hogy egy nő drogériás thermo krémet kent a fólia alá. Szent meggyőződése volt, hogy már a krém önmagában eléget pár száz kalóriát, merthogy érzi, ahogy ég a zsír.

Aztán az edzés végén benyomott egy túrórudit, mert ugyebár edzés után kell a fehérje.

Na szépen beoffoltam a kérdést, de néha kell ilyen is. :)

2014. ápr. 9. 12:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Neee, tényleg van ilyen? :D:D:D
2014. ápr. 9. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Amikor a taposógépen hallom ahogy recseg a fólia a nő combján...na bírja ki valaki nevetés nélkül. :)

A női öltözőkben gyakran vannak ilyen dolgok. Kibeszélik az éppen megjelent feminás vagy a kiskegyedes "csúcsszuper" tojás vagy ananász vagy isten tudja milyen új diétát meg fogyi kapszulákat.

Jah és a túrótudis nő volt, aki közölte velem, hogy ő azért nem iszik protkó turmixot edzés után, mert nem akar izmot felszedni csak zsírt leadni. Inkább nem kommentáltam...

2014. ápr. 9. 12:29
 9/13 A kérdező kommentje:

Jaj dehogy is akarom fóliázni magam.

Azért kérdeztem mert egy kis mozgástól ömlik rólam a víz pedig nem is vagyok túlsúlyos.

Ez a mozgáshiány miatt van?

2014. ápr. 9. 12:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem, én is vékony vagyok és rengeteget mozgok, edzett is vagyok, mégis hiába, mert 10 perc után elképesztő mennyiségben kezdek izzadni... -.- mindig is így voltam vele, elég egy kissé gyorsabb gyaloglás ahhoz hogy már foltos legyen a ruha a hónaljamon, és nem, nem használ ellene semmilyen szuperdezodor :/

Ha spinningre megyek, a végére a szó szoros értelmében csatakos vagyok, mintha ruhában úszkáltam volna, és tökre szégyellem miatt, mert mindenki más olyan szárazon száll le a gépről, nekem meg a hajam is csupa víz :(((

2014. ápr. 10. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!