Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm vagyok (nagyon kis...

160 cm vagyok (nagyon kis növésű vagyok) és 64kg. Nagyon le szeretnék fogyni, mert nem érzem jól magam, de hogyan?

Figyelt kérdés
Na szóval nagyon rossz érzés mert amúgy is kis növésű vagyok és nem tud úgy eloszlani rajtam a felesleg. Annyira kövér vagyok, hogy alig bírok mozogni (úgyértem nagyon hamar elfáradok) és tesin is állandóan lefulladok és alig kapok levegőt. Inkább az étkezésre fektetném a hangsúlyt, mert mint ahogy előbb említettem a sport nem nagyon az én területem. Olyan ételeket/étrendeket keresek amik segítik az emésztést és nem nagyon hízok tőle. Bármire hajlandó vagyok a fogyás érdekébe mert eszméletlen rosszul érzem magam a bőrömben. Amúgy nem koplalni akarok vagy ilyesmi... csak megfelelő étrendet amitől fogyhatnék. Trollokat nem kérek! Képet sajnos nem tudok felrakni. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat és a segítségeket. :)

2013. márc. 28. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Lány vagy? Akkor nem értem ezt nagyon kis növésű dolgot. Több 160 körül lány ismerősöm volt már. Mit és mennyit szoktál enni? Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, akkor sok fehérje, kevés szénhidrát.
2013. márc. 28. 15:15
 2/6 A kérdező kommentje:
igen lány... de körülöttem mindenki ilyen 170 ...igazából nem az a lényeg! Hát regelire almát 10 órait nem szoktam enni ebédre sulikaját uzsonnát nem eszek és vacsorára meg jogkurtot meg jó reggeltet... de valahogy sehogy nem tudok lefogyni :(
2013. márc. 28. 15:18
 3/6 poiu ***** válasza:

Muramista! Kikérem magamnak, azonnal kérj bocsánatot! Én 180 F vagyok, életem párja 160 L, és nem kisnövésű, Te felnevelésileg kisebbrendűségben szenvedő csajszi. Nem is kéne nekem holmi 170 centis, ha éppen őbelé vagyok szerelmes éppen 36 éve.

A 64 kiló viszont tényleg sok. No cukor, no keményítő, ennyi a titok. Fogyni fogsz mint atom, legalábbis az első 10 kilóig. Utána konzultálhatunk ismét.

(160 cm lány kisnövésűnek gondolja magát? Ez Paks hatása?)

2013. márc. 28. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy a kortársaid (="körülötted") milyen magasak a lányok, de nem ártana kicsit távolabbra is nézni.

A magyar női átlagmagasság 164 cm. A szórás kb. 7 centi,

azaz a magyar nők 68 %-a (azaz a TÖBBSÉGE) 157 cm és 171 cm közötti.

Aki EZ alatt van, az alacsony, aki EFELETT, az magasnak számít. Ők együttvéve vannak kevesebben.

A 160 centiddel teljesen átlagos, normális magasságú vagy.

A súlyod viszont valóban nem a legideálisabb, de ennek aztán semmi köze nincs a magasságodhoz.

Számold ki a körülbelüli kalóriaigényedet:

[link]

majd keress hozzá egy szálkásító diétát/"fehérje diétát".

A bevitt kalóriát vezetheted a [link] -on, vagy a [link] -n.

Egy idő után már tudni fogod mindenféle program nélkül, hogy mennyi ennivalót engedhetsz meg magadnak.

2013. márc. 28. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat ... amúgy oké elfogadom akkor nem vagyok kis növésű, de ez a testsúly nem hiszem, hogy ideális lenne ehhez a magassághoz. Köszönöm a válaszokat hasznos volt :)
2013. márc. 29. 14:42
 6/6 poiu ***** válasza:
Igen, duci vagy, ami önmagában nem nagy gond, de túl fiatalon vagy duci. Próbáld ki a paleót, a lényeg, hogy iktasd ki a cukrot és keményítőt teljesen. Ahová lehet, menj gyalog és napi 20-30 perc intenzív mozgás sem ártana.
2013. márc. 30. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!