160 cm vagyok (nagyon kis növésű vagyok) és 64kg. Nagyon le szeretnék fogyni, mert nem érzem jól magam, de hogyan?
Muramista! Kikérem magamnak, azonnal kérj bocsánatot! Én 180 F vagyok, életem párja 160 L, és nem kisnövésű, Te felnevelésileg kisebbrendűségben szenvedő csajszi. Nem is kéne nekem holmi 170 centis, ha éppen őbelé vagyok szerelmes éppen 36 éve.
A 64 kiló viszont tényleg sok. No cukor, no keményítő, ennyi a titok. Fogyni fogsz mint atom, legalábbis az első 10 kilóig. Utána konzultálhatunk ismét.
(160 cm lány kisnövésűnek gondolja magát? Ez Paks hatása?)
Az egy dolog, hogy a kortársaid (="körülötted") milyen magasak a lányok, de nem ártana kicsit távolabbra is nézni.
A magyar női átlagmagasság 164 cm. A szórás kb. 7 centi,
azaz a magyar nők 68 %-a (azaz a TÖBBSÉGE) 157 cm és 171 cm közötti.
Aki EZ alatt van, az alacsony, aki EFELETT, az magasnak számít. Ők együttvéve vannak kevesebben.
A 160 centiddel teljesen átlagos, normális magasságú vagy.
A súlyod viszont valóban nem a legideálisabb, de ennek aztán semmi köze nincs a magasságodhoz.
Számold ki a körülbelüli kalóriaigényedet:
majd keress hozzá egy szálkásító diétát/"fehérje diétát".
A bevitt kalóriát vezetheted a [link] -on, vagy a [link] -n.
Egy idő után már tudni fogod mindenféle program nélkül, hogy mennyi ennivalót engedhetsz meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!