Így szerintetek le fogok fogyni? (lent)
Szóval 13 éves lány vagyok 164 cm és 58kg..egyébként vékonynak mond mindenki, de én azért látom h lehetnék vékonyabb. Egyik nap ráálltam a mérlegre és 60kg-t mutatott na ott majdnem elsírtam magam és akkor megfogadtam h akkor is lefogyok ha belehalok.Azóta csak ezeket ettem: abonett(magában üresen),alma,banán,virsli,joghurt..
De egy napi étkezésem így néz ki azóta: reggel abonett,du. virsli,este abonett gyümölccsel.:)
Sajnos nem sportoltam eddig de most fogok itthon valami videóval:)..ha esetleg van valami jó videó amit ismertek kérlek linkeljétek!!:D..egyébként megfelelő?
Ja és júniusra kéne 5kg-től megszabadulnom:)..szerintetek sikerülni fog ha mindent így folytatok?
Szia !! Én is 13 éves vagyok.
Ez így nagyon nehéz lesz, de hadd osszam meg veled az én tapasztalatomat. Decemberben 53 kg voltam én is fejembe vettem, hogy ha bele is halok akkor is fogyok kicsit. Én azt csináltam (csinálom), hogy a reggelim 1db barna zsemle vagy két szalámival vagy kenhető sajttal (de csak 1 db !) A suliba kajálok úgyhogy az ebédem az amit ott adnak és ennyi.. Először nehéz volt de már megszoktam most vagyok 45 kg. Ha van valami kérdésed én szívesen segítek :)
"Egyik nap ráálltam a mérlegre és 60kg-t mutatott na ott majdnem elsírtam magam és akkor megfogadtam h akkor is lefogyok ha belehalok"
1. orvosi segítségre van szükséged, mindenképpen beszélj erről a szüleiddel. Nagyon beteges gondolat volt, amit leírtál (az idézett sorok).
"Azóta csak ezeket ettem: abonett(magában üresen),alma,banán,virsli,joghurt..
De egy napi étkezésem így néz ki azóta: reggel abonett,du. virsli,este abonett gyümölccsel.:) "
2. Ha úgy eszel mint valami rágcsáló, hulladékevő állat akkor szerinted mennyire lesz egészséges, karcsú tested? Vagy a vézna de zsíros 40 kilós zombi címre hajtasz? Abonett, kis gyümi, virsli, joghurt.. az ember hús és zöldségevő, ebbe kizárólag a gyümölcsöd fért bele, abból keveset kellene enni fogyás alatt..
Eddz otthon videókra, intenzív legyen és húsokat egyél zöldségekkel, ne ilyen abonettes meg joghurtos szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!