Plusz 20 kiló súlyfelesleggel milyen torna gyakorlatok végezhetőek?
Úgy értettem hogy ne menjenek tropára az ízületeim, azért nem olyan könnyű 20 kilóval libegni.
Most az elébb csináltam egy gyakorlatot amiben ugrálni kellett de azt hittem leszakad a zsírom bőröstől a csontomról, izmomról úgy rázkódott.
+35 kg van rajtam, szóval tudom, miről beszélsz...
Nekem a doki azt mondta, amíg 15 kg nem megy le, addig semmit futás, semmi ugrabugra! A kerékpárt ajánlotta, illetve azokat a tornagyakorlatokat, amiket ülve, fekve, félig fekve lehet végezni.
Én jelenleg a pihenőnapjaimon (heti 3-4 nap) kerékpározom, napi 18-40 km között (változó). Illetve rövid bemelegítés után napi 15-20 perc izomerősítők. Hasprés, lábemelés, ilyesmi...
A terveim: ezeket fogom fokozatosan növelni, illetve ha elérem a 15 kg mínuszt, akkor a kerékpározás egy részét átváltom kocogásra.
A nimfeumba menj,ott van pilates.Írd be a google-be a imfeum pilates-t és kiadja.
Ott van hastánc és pilates (testgyakorlat) is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!