Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Plusz 20 kiló súlyfelesleggel...

Plusz 20 kiló súlyfelesleggel milyen torna gyakorlatok végezhetőek?

Figyelt kérdés
Amivel intenzíven lehet kalóriát égetni, de nem olyan megterhelő.

2015. ápr. 20. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de miért ne legyen megterhelő? Akkor mi értelme van az egésznek ha csak meg sem izzadsz? Amúgy szobabicikli,bicikli,kocogás stb.
2015. ápr. 20. 15:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Úgy értettem hogy ne menjenek tropára az ízületeim, azért nem olyan könnyű 20 kilóval libegni.

Most az elébb csináltam egy gyakorlatot amiben ugrálni kellett de azt hittem leszakad a zsírom bőröstől a csontomról, izmomról úgy rázkódott.

2015. ápr. 20. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:

+35 kg van rajtam, szóval tudom, miről beszélsz...

Nekem a doki azt mondta, amíg 15 kg nem megy le, addig semmit futás, semmi ugrabugra! A kerékpárt ajánlotta, illetve azokat a tornagyakorlatokat, amiket ülve, fekve, félig fekve lehet végezni.

Én jelenleg a pihenőnapjaimon (heti 3-4 nap) kerékpározom, napi 18-40 km között (változó). Illetve rövid bemelegítés után napi 15-20 perc izomerősítők. Hasprés, lábemelés, ilyesmi...

A terveim: ezeket fogom fokozatosan növelni, illetve ha elérem a 15 kg mínuszt, akkor a kerékpározás egy részét átváltom kocogásra.

2015. ápr. 20. 16:34
 4/6 anonim válasza:
az úszás erre pont lehet a legtökéletesebb, mert az semmilyen mértékben nem károsítja az izületeket
2015. ápr. 28. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Úszás, gyaloglás hegynek fölfelé, lépcsőzés, biciklizés.
2015. ápr. 29. 14:18
 6/6 Claire15 válasza:

A nimfeumba menj,ott van pilates.Írd be a google-be a imfeum pilates-t és kiadja.

Ott van hastánc és pilates (testgyakorlat) is.

2015. máj. 10. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!